Wasp Nest Fjerning - Hjem tiltak for å fjerne Wasp Hekker

Vepsebol er virkelig en selvplaging på urbane områder. Vepsene har en tendens til å bygge sitt reir i hjørnene av takene i alle bygninger. Det finnes et bredt utvalg av veps funnet med ulike typer av utseende, størrelse og adferd. Svir av en veps forårsaker store smerter og hevelse. Det kan ha mer alvorlige effekter på de menneskene som får allergi fra en veps brodd, og de trenger ofte medisinsk hjelp. Derfor blir det nødvendig at det gjøres tiltak for vepsebol fjernes. Nå skal vi diskutere om veps kontroll og hjem rettsmidler for fjerning av veps reir.
Hjem Rettsmidler for Wasp kontroll
En effektiv metode for kontroll av veps er å felle dem. Du kan enkelt lage en hjemmelaget felle ved hjelp av noen av de kasserte materialer til stede i huset som kan tjene som feller for veps. Vepsene blir tiltrukket mot søtsaker og sukkerholdige matvarer, samt rå proteiner. Ta noen gamle beholderen som plast melkeflasker eller krukke og fyll den opp med saft og la et par stykker av rått kjøtt på den og legger den i hagen eller i nærheten noen av vinduene. Som et resultat av fermentering av juice og ødelegger av kjøttet, er en ubehagelig lukt gitt, som tiltrekker seg veps. Lukten vil trekke vepsene mot containeren. Så snart veps kommer inn i beholderen, vil det bli druknet i juice og vil bli drept. Velg størrelsen på beholderen som per dine krav. Hold erstatte komponenter med nye, etter jevne mellomrom over tid for å oppnå de beste resultatene. På denne måten kan du holde en sjekk på vepsene som inngår huset eller kontoret.
Ulike Hjem tiltak for å fjerne Wasp Hekker
Wasp reir laget av trefiber. Før du forplikter de potensielt risikofylte oppgaven med vepsebol fjerning, bør du beskytte deg selv med noen verneutstyr. Bruk klær som har en rekke lag. Deretter, bruk et beskyttende jakke laget av lær eller gummi slik at stikket ikke kan trenge inn i kroppen. Beskytt ansiktet med noen maske og øynene med briller. Prøv aldri å fjerne vepsebol ved å skyte inn i reirene, eller flom dem med vann. Disse måter veps fjerning spare noen av veps, og de vil angripe deg mer aggressivt.
Ground vepsebol fjerning, Observer nøye bakken reiret, å finne den eksakte stedet der vepsene beveger seg på en rett linje nær reiret. Det er mest sannsynlig å være inngangspunkt av reiret. Plasser en stor størrelse bolle over denne inngangen punkt og holde det her en uker og mange av vepsene vil bli drept. Men noen wasps kan grave ut en annen inngang for rømning. Helle en løsning av såpe og vann inn i reiret vil bidra til å ødelegge bakken reiret. Den siste alternativet er å tette inngangen med jord og begrave overflate under en haug av jord og sikre at de gjenværende vepsene blir drept.
Aerial Wasp Nest fjerning; Aerial reiret er de som er sett under takskjegget eller i grenene på trærne. Om natten, går du nær reiret og dekke det til med en stor plastpose og ta av hele reiret fra punktet vedlegg og binder opp den åpne enden av posen umiddelbart. Knyt en stein til posen og la den i en bøtte fullt av vann slik at posen er druknet i den. Dermed vil alle vepsene bli drept. Du kan også holde posen under sollys.
Det ideelle tidspunktet for påføring av noen av hjemmet rettsmidler for å fjerne veps reir, er skumring eller soloppgang. I mørket og kalde temperaturer vepsene blir inaktive og også alle vepsene vil være inne redet. Det er noen reir som bygges inn i huset vegger eller under gulvet eller andre slike vanskelige å nå områder. Disse typer vepsebol fjerning oppgaver bør overlates til profesjonelle skadedyrkontroll tjenestene som vil hjelpe deg med veps kontroll.