Creative og romantiske måter å foreslå

Har du sett filmen Stepmom? Vel hvis du ikke har, bør du se den bare for å sjekke ut de virkelig kreative forslaget i filmen! Å be en person til å gifte dere er en av de viktigste hendelsene i livet, du må alltid passe på at du gjør dette øyeblikket virkelig minneverdig og spesielle! Selv jeg kanskje ikke være den som foreslår du noe som sprø som gave-innpakning selv, og spratt ut av boksen med gifteringen, tror jeg at et ekteskap forslaget å være romantisk, kreativ og minneverdig!
Først av alt la meg fortelle deg at selv om det tradisjonelt er mannen som spør kvinnens hånd i ekteskap, er vi langt mer enn den tiden! Det er ingenting galt med en kvinne foreslår til en mann. Faktisk gutter elsker trygge kvinner som kan ta ledelsen, bryte konvensjonene, og være ærlig nok til å tilstå hennes ønske om å gifte seg! Det er ikke rom for konvensjoner og forståelsen når det kommer til romantikk! Vel, nå for forslaget ideer - her er noen kreative og romantiske måter å foreslå.
Minneverdige Video Forslag
Teknologi har gjort livet vårt så enkelt! Du kan bruke denne teknologien til å hjelpe deg å skape et perfekt ekteskap forslag også. Lag en video av noen av dine beste øyeblikk sammen. Ferien videoer, vakre øyeblikk på fester, fødselsdag videoer, prøve og sette sammen alle disse video tekstutdrag sammen med en video redigering programvare. I tilfelle du har noen vakre bilder, innarbeide disse i videoen også. Innlemme noen romantiske lydspor som skal spilles sammen med video. Du kan spille inn din egen stemme og legge et kommentarspor til videoen. På slutten av videoen - pop spørsmålet. For å gjøre denne mer interessant, planlegger en filmkveld og slå filmen DVD med forslaget DVD. Dette er en virkelig kreativ og romantisk måte å foreslå! I tilfelle er du ikke egentlig glatt med video redigering programvaren - du kan selv få en profesjonell til å gjøre det for deg!
De klassiske Romeo Juliet Forslag
Vel, når det gjelder kjærlighet historier, er det ikke noe mer romantisk enn Romeo og Julie. Så hva med deg serenade din kjærlighet når du står under hennes / vindu hans og gå ned på knærne med en bukett med røde roser, og gifteringen! Syng "sangen" som du så et par holder virkelig spesiell og i tilfelle er det ikke mulig for henne å høre dine voice.sing det på telefonen eller enda bedre opptak og spille det! For å gi den et klassisk romantiske touch, få et bevegelig stige og klatre opp til vinduet! (Selvfølgelig hvis din kjæreste opphold i en sky scrapper, må du ikke forsøke dette!) Jeg vet hva du tenker - klisjéaktige! Ja det er klisjéaktig, men det er så fantastisk romantisk!
The Early Morning Romantic Forslag
Hvis partneren din er et morgenfugl og liker å gå for en tidlig morgentur eller jogge, så dette forslaget vil gjøre underverker for deg! Du må kjenne din partners jogging ruten for dette forslaget. Hva du kan gjøre er å skjære romantiske meldinger på barken på trærne, som er på ruten. Etter tur tar en spasertur langs trærne og gi ham / henne en blomst, som har ringen mellom kronbladene! Virkelig romantisk og veldig kreativ faktisk!
The 'Oh-So-Adorable' Forslag
En av de søteste måter å foreslå, er å ta hjelp fra en søt valp. Ta en søt valp i kurv og legg til litt sjokolade og blomster i kurven. Når partneren din ser den søte valpen den aww, så-uskyldige øyne og den våte nesen iført Vil du gifte deg med meg t-skjorte, si nei ville virke som den tøffeste ting å gjøre! Valpen Forslaget er virkelig en av de mest bedårende forslagene!
Les mer om kreative og romantiske ekteskapet forslag.