Hvordan å vokse en Beard

Økende et skjegg har alltid vært et spørsmål om interesse blant menn. Men, i dag krav og plikter den moderne livsstil ofte holde tilbake folk fra voksende skjegg. Årsakene kan det være mange, for eksempel grove utseende som skjegg gir til person, problemer med å opprettholde den riktig, sosialt stigma, etc. Man skal ikke la de ytre faktorene bry ham for mye om han virkelig ønsker å vokse skjegg. For å forstå hvordan å vokse skjegg uten mye bråk og på en effektiv måte, bør følgende skjegget vokse tips følges.
Beard Økende Tips
Ferd med å vokse skjegg og forme den riktig er ikke vanskelig hvis den nødvendige omsorg er tatt. Det er tre grunnleggende trinnene i prosessen med å vokse et skjegg. Det første trinnet er å la sin vekst i minst 4 uker, og er det andre trinnet for å tåle eller bære den økende perioden i skjegget mens det siste trinnet som fortsetter evig er, omsorg og vedlikehold av skjegget.
Å la Full Vekst: The skjegget skal få lov til å vokse til det maksimale. Det kan kreve 4-5 uker etter der utforming og vedlikehold begynner. Under den første perioden av veksten i skjegget, ser ansiktet grove, som kan medføre at personen skal falle i fristelse av barbering det. Man bør imidlertid vise litt tålmodighet og observere hans skjeggvekst. Hvis man føler seg flau for å gå inn i offentligheten med et robust utseende, bør han begynne å vokse skjegg på begynnelsen av en ferie. Avhengig av mengden av ansikts hår vekst, bør en passende stil vedtas. De ulike stiler av skjegget er helskjegg, hakestropp, fippskjegg, soul patch, etc.
Kløe og andre problemer: Kløe er vanlig problem at man måtte møte under oppveksten skjegg. En bør ikke få irritert med trøbbel og fortsette å vokse i skjegget bruke noen sjampo og balsam. Dette hjelper håret til å bli myk og mild, noe som reduserer irritasjon og kløe problemer til en viss grad. Man kan også bruke fuktighetsgivende løsninger for ansikts hudpleie.
Vedlikehold og Care: Nærmer profesjonell barberer for riktig stell og vedlikehold av hår er en perfekt mulighet til å vurdere. Man kan også velge å stelle skjegget hjemme, for dette, det nødvendig å holde skjegget ren med hjelp av en mild sjampo og balsam. Etter rengjøringen, bør skjegget be kjemmet brønnen for å forme den riktig. Å investere i beskjæringsverktøy vil ikke være bortkastet penger fordi disse utstyret kommer godt med for forme skjegget.
Økende den Beard Raskere
Skjegget vokser fortere hvis den anvendes med eucalyptus olje. This oljen stimulerer epidermal lag av huden, for å lette den raske veksten av hår. Man kan også konsumere en anbefalt dose av 2,5 mg / dag biotin å få fart på hårvekst. Biotin er et kosttilskudd som bidrar til å fremme veksten av ansiktshår raskt.
Skjegg anses å være et spørsmål om stolthet i noen kulturer mens det er et sosialt stigma å vokse skjegg på enkelte lokalsamfunn. Interessen for dyrking av en skjegg har imidlertid hersket over alle stigmas tradisjoner. Dermed tar inn i betraktning hensynet til leserne, forsøker artikkelen ovenfor å gi informasjon i kort om hvordan å vokse skjegg.