Best Gass Water Heater

Hvis du er en varmt vann elsker som meg, når det kommer til ha et bad, så denne artikkelen vil hjelpe deg i velge de beste gassen varmtvannsberederen for deg av gjennomgår alle de tilgjengelige seg på markedet. Ingenting kan være sammenlignbare til en varmt vann dusj eller varmt vannbad tub, etter en hard dags arbeid!
Rising drivstoffkostnadene er dikterer folks beslutninger nå. Tradisjonelt, ble elektriske varmeovner og coils brukes til å varme vann. Ikke bare do elektriske varmeovner konsumerer mye strøm, de også har lav virkningsgrad. Alle takket til oppfinnelsen av gass varmtvannsberedere. De er svært energieffektive enheter. Hvis du ikke tror meg, bare erstatte dine elektriske varmeren med beste gassen vannvarmeren, som jeg anbefaler. Strømregningen vil vise deg forskjellen.
Hvordan velge Best Gas Water Heater?
Det er visse ting du må se opp for, som vil skille de beste gass varmtvannsberederen fra gjennomsnittet de. Det også ikke vil skade deg hvis du vet hvordan du installerer en gass varmtvannsbereder, i tilfelle du må gjøre det selv. Imidlertid gass varmtvannsbereder problemer best overlatt for fagfolk å løse, ettersom det er en mye komplisert maskineri involvert.
Her er en liste over ting du må sjekke ut før du kjøper. ; Gas Kilde: Bestem hva slags gass kilden du ønsker til varmeovnen. Det er to alternativer, enten naturgass eller butan. Naturgassen basert man er bedre, så det brenner helt forårsaker meget mindre forurensning. ; Gass Kapasitet og Flow Rate: Velg hva mengden gasskapasitet du ønsker avhengig varmt vannforbruket. Også se etter flow rate. Høyere strømningshastigheten, jo bedre er det. Se etter en optimalisert kombinasjon av de to. ; Sikkerhet: Dette er det viktigste å se etter. Berederen må ha tilstrekkelig sikkerhetsfunksjoner som gir indikatorer lekkasje og forebygge ulykker. Se etter sikkerhetssertifikat. ; Energy Efficiency: Look for høy R-rating, noe som indikerer høy energieffektivitet. Den beste gassen vannet varmeren skal preget av høyt energieffektivitet. ; Best Gas Water Heater Anmeldelser
Her er anmeldelser fra noen av de beste gass varmtvannsberedere tilgjengelig i markedet for gjennomlesing din.
Whirlpool 40g Gas Water Heater; Pros: Med topp rating på de fleste teller, er dette man en veldig populært valg. Denne gassen varmtvannsbereder har meget høy første timen rating. Dens R-verdi på 9 indikerer høy energieffektivitet. Det er en selvrengjøring enhet med ett peizo elektrisk igniter.
Cons: Det rapporteres problemer med termostaten av enheten.
Pris: $ 335
Kenmore33159 HydroSense; Pros: Denne er fra høyere prisklasse, men er topp karakter for sin energieffektivitet. Hva gjør det skiller ut er 2 tommers tykt lag isolasjon! Tank garantien er for 12 år og det er et selvrensende system.
Cons: Problemer relatert til dens elektroniske kontrollene er rapportert i noen tilfeller.
Pris: $ 600
Bradford Hvit 40-Gallon; Positivt: Den har en 6 år garanti og fullt automatiske kontroller. Dens unike funksjon er "ScreenLok Flame Arrestor '. Det har også en nullstillbar termisk bryter. Denne gassen varmtvannsbereder er meste vedlikeholds gratis og har en piezo igniter.
Cons: Repair service er vanligvis forsinket.
Pris: $ 398
Kenmore Power Miser Tank; Pros: Det har en kapasitet på 71 gallons, som er mer enn tilstrekkelig for en familie på fire. Den har en begrenset garanti på 9 år.
Negativt: Ranks lavt på den første timen rating!
Pris: $ 330
Dette er de beste gass varmtvannsberederen valg for deg i markedet. Velg den som passer best for dine behov, og sparer du penger med høy energieffektivitet. Ikke gå på akkord med kvalitet og velge en lav priset gassvarmeovnen. Se på den første timen rating, R-verdi og andre detaljer. Sist men ikke minste, sjekk ut sikkerhetsfunksjonene på enheten. Den beste gass varmtvannsbereder er en som gir deg en optimal utgang til en rimelig pris.