Fjernarbeid: Business Suit vs Badekåpe

Husk de gode gamle dager, når alarmen vekket deg ved daggry hver morgen så du kan skynde gjennom morgen rutine, stresset deg gjennom rushtrafikken, og deretter tilbringe åtte timer vasser deg gjennom papirene, unngå medarbeider distraksjoner, og slåssing kontor politikk-bare å stå opp og gjøre det igjen neste dag? Vel er tidene, de er en endring. Den stadig bærbare natur datamaskin og kommunikasjon enheter har gjort fjernarbeid kostnadseffektiv og levedyktig nok til å tiltrekke seg oppmerksomheten til både store og små organisasjoner. Så selv om bedriftens kontor kan være i New York City, kan du bli sittende i badekåpen din skrive unna på datamaskinen i Lubbock, Texas. Dette scenariet virker nok som en drøm, men det er viktige spørsmål å vurdere når du bestemmer om fjernarbeid er riktig for deg.
Den mest åpenbare fordelen til arbeidsgivere er besparelser i utgifter som de kan realisere. Ved å ha halvparten bemanningen telecommute bare en dag i uken, kan arbeidsgivere redusere overhead og driftskostnadene med 10% eller mer. Med færre ansatte på kontoret, det er en redusert behov for pulter, stoler, bad, datamaskiner, kopimaskiner, parkeringsplasser, oppvarming og belysning, telefoner og alle de andre accoutrements kreves for å opprettholde et velfungerende kontor. Fjernarbeid gjør det også praktisk for en organisasjon å nå ut ytterligere 20 eller 30 miles eller mer for å finne kvalifiserte folk til å fylle viktige verv, og gjør det mulig å lokalisere enkelte arbeidstakere i nærheten av viktige kunder-som kan oversette til store besparelser i flyprisene, telefon regninger , og kostnader kontoen kostnader.
I løpet av de siste to tiårene, har studier vist at arbeidere som klarer telecommute er 10-15% mer produktive enn de som ikke gjør det. På grunn av mindre forstyrrelser med co-arbeidere og mindre vann-kjøler tid, fjernarbeid ansatte har mer tid og oppmerksomhet til å faktisk bruke til sitt arbeid. I tillegg, fjernarbeid gir gladere arbeidere, så det beste medarbeiderne bli lenger, sparer på å rekruttere og opplæringskostnader. Samfunn drar også nytte av fjernarbeid fordi det umiddelbart kutter ned på luftforurensning, bruk av ikke-fornybar energi, og køer. Og for telecommuting ansatte, redusert stress og økt fleksibilitet daglige tidsplaner bidrar til et lykkeligere familieliv.
Det mest åpenbare fordel for ansatte i fjernarbeid er eliminering av tiden, problemer, og bekostning av fysisk pendling til arbeid. Rett utenfor bat, gir dette gjennomsnittlig person om en ekstra time hver dag skal brukes for å tenke, skrive, telefonferdigheter, planlegging og papirarbeid som holder hjulene av virksomheten å snu. Denne ekstra tid betyr også direkte inn mer skjønnsmessige tid, mer tid med familien, mindre stress, og generell helse forbedringer. I tillegg gir mer kontroll over sin tid ansatte til å ta korte pauser i løpet av dagen for å spise lunsj med en venn, plukke opp ungene fra skolen, eller lage middag for familien, med mindre press for å holde hvert minutt proppfull med arbeidsrelaterte aktiviteter.
Arbeider hjemme en eller to dager i uka også sparer penger, mindre bensin, mindre slitasje på kle klær, og lavere kostnader mat grunn til å være i stand til å spise hjemme. Opprette en komfortabel, personlig arbeidsmiljø med ingen forstyrrelser fra andre ansatte eller kontoret politikk gir enkeltpersoner mer frihet og kontroll over sitt arbeid, noe som gjør dem vesentlig mer produktive og effektive, samt mer fornøyd med sitt arbeid. Og ansatte kan bruke en del av kvelden eller natten timer arbeider, slik at de kan gjøre sine innkjøp, bank, og andre personlige forretninger i løpet av dagen.
Ikke alle personlighet er egnet til telependling, imidlertid. Suksess på fjernarbeid synes knyttet til ansatte som har en sterkere-enn-gjennomsnittet motivasjon og drive for å lykkes. De beste telependlere uavhengige nok til å fortsette å arbeide uten at øynene til en veileder på dem, og selvstendig nok til å være produktiv uten konstant feedback og støtte av kolleger. Velutviklet tid ledelse, organisering og planlegging ferdigheter hjelpe telependlere levere sine resultater på tid slik at andre kan stole på dem til å oppfylle sitt ansvar. De effektive telependlere de som utvikler spesifikke mål å nå, og som har sin betydning for selskapet målt etter resultat stedet for møtevirksomhet eller timer klokket.
Før du godtar en telecommuting jobb, bør du vurdere de viktigste spørsmålene som vil påvirke din suksess eller fiasko. Har du den organisatoriske ferdigheter og selvdisiplin er nødvendig for å jobbe effektivt hjemme? Vil din personlighet tilpasse arbeide alene, med mindre ansikt til ansikt interaksjon med kolleger? Arbeide hjemme, vil du kunne holde en høy nok profil for å avansere til posisjonen du ønsker i selskapet?
En god måte å lære mer om fjernarbeid og hva det innebærer er å lese om andres erfaringer. Det finnes tusenvis av nettsteder dedikert til alle aspekter av telekommunikasjon, fra hvordan du setter opp et hjemmekontor til hvordan å finne selskaper som er mottagelig for fjernarbeid. Millioner av mennesker i USA og rundt om i verden oppdager kraften, gleden, og økning i produktiviteten som kommer med fjernarbeid å fungere. Selv om enkelte arbeidsgivere fortsatt tror at arbeidere som ikke er underlagt direkte daglig observasjon av front-line arbeidsledere vil ikke være produktive nok til å rettferdiggjøre sitt arbeid, har mange års forskning viser at hjemmearbeid, godt planlagt og administreres, er faktisk et meget effektivt alternativ til den tradisjonelle kontoret.