Hvordan Fortell hvis en Guy er tiltrukket av deg?

Når cupid streik, vi alle vet at heady følelsen! Love kan gjøre oss se stjerner på dagen og holde oss våken hele natten lang! Bra, nettene er ofte søvnløse spesielt når du er usikker på om fyren er interessert i deg eller ikke! Godt, liksom jeg hater denne 'kanskje yes', 'kanskje no' slags situasjon. Mens noen gutter ty til "bare venner" tag, er det få som bare viser interesse i deg uten et klart motiv! Girls, er dette bare begynnelsen på valsen dalbane turen. Hvis du har ofte tenkt hvordan å fortelle hvis en fyr er tiltrukket av deg, la meg fortelle deg en ting, det ingen perfekt retningslinje til denne. Dessuten, selv om han er tiltrukket, er ekte kjærlighet et helt annet problem. For de som er nysgjerrige vite om at søt fyr på kafeen hjørnet er tiltrukket deg, så kanskje du kan notere ned noen punkter nevnt nedenfor!
Hvordan vet jeg om en Guy er tiltrukket av deg?; Hmm, sa dens lettere enn gjort, men disse fortell Tale Signs ville sikkert hjelpe deg å vite hans sinn!
Har han alltid prøver å imponere deg?; Menn vil oppføre well.like menn! En fyr som tiltrukket til dere ville gå alle ut å imponere deg! Han kan skryter om sitt arbeid eller rikdom, han kan dusje deg med gaver eller spis ut med deg i stil! Poenget er å imponere deg og vinne ditt hjerte! Jenter, kan du ikke sikkert ignorere ham går alle ut å imponere deg ettersom dette sikkert tegn kan gi deg en indikasjon på hans tanker.
Does hans kroppsspråk avsløre skjulte følelser?; Du kan vite når en fyr er tiltrukket til deg av simpelthen observere hans kroppsspråk. Har han lener mot deg mer enn ofte? Har han etablere frequent øyekontakt? Noen sjenerte gutter kan føle seg nervøs om å etablere øyekontakt og har en tendens til å se bort fort! En fyr som er sikkert tiltrukket til deg vil prøve å finne måter å klemme deg og være neste til deg på alle mulige måte!
Har han svever rundt deg hele tiden?; En fyr som plutselig stikker ved din side opptatt av hva du liker og ikke liker er sikkert gjør det fordi han føler tiltrukket mot deg. Han kan gå langt for å gi deg din favoritt parabolen eller han kan skjemme deg bort med masse oppmerksomhet. Han ville ringe deg mange ganger i løpet av dagen for å finne ut mange ting som "har du spist frokost?" eller 'hva er dine planer for kvelden?'
Har han prøver å få deg sjalu?; Stange som det kan virke, kjærlighet og forelskelse for en person kan gjøre noen gjøre gale ting. Vel, i tilfelle du ikke virkelig fange hans tegn tidlige på eller er rent ikke interessert, kan en fyr spille hardt å få. Han kan til og flørte med vennene dine og gi deg Coy ser ut! Dette er bare hans måte å vise hans tiltrekning og gjør du føler deg misunnelig! Denne personen er bundet til stoppe flørter det øyeblikket du slår tilbake!
Disse skiltene vite om en fyr er tiltrukket til deg er bare grunnleggende retningslinjer. Imidlertid er attraksjonen ikke alltid tegn på ekte kjærlighet. Ekte kjærlighet krever engasjement, lidenskap, ett følelse av ansvar og kompatibilitet. Derfor, ta tid vite hans sanne natur før du forelsker hodet over hæler!