Hvorfor Dump Kvinner gjør menn

Det var en vanlig dag Tony ringte opp kjæresten Tanya å bekrefte arena for oppdaterte deres. Hun hørtes ikke liker henne vanlig selv den dagen. Kanskje hun er sliten fra en hard dags arbeid, tenkte han. De møttes på sin favoritt restaurant. Hennes apokryfe smil hadde hjertet hans å slå fortere. Hva kan være galt, var han beregning i hodet nå. Hun bladde dovent gjennom menyen uten å selv se på ham. Bloody Mary for deg darling, din favorittdrink å muntre deg opp?, Spurte han og prøvde å finne en måte å få henne snakke. Jeg vil prøve noe nytt, jeg er så lei av det samme gamle., Sa hun med en tydelig undertone av autoritet i stemmen hennes, da hun satt på menyen kortet og så rett inn i øynene hans. I det øyeblikket han så inn i øynene, visste han at hun var ikke bare snakker om cocktail.
Komme dumpet er kanskje en av de mest krevende situasjoner i livet. Det er bare naturlig for noen folk å få bitre om slike opplevelser. Husk den Bon Jovi sang Du gir kjærlighet et dårlig navn? Tekstene akkurat fange den bitre ord fra en knust-hearted elsker, som har blitt dumpet! Vel, hvorfor kvinner dumpe menn folk spør? Godt, grunnene er mange. Jeg er ikke sier at kvinner er alltid rett. Noen ganger forventningene er latterlig og irrasjonelle, noen ganger er de bare ren forvirret, men det meste av sane de har grunner som er berettiget nok til å dumpe en fyr.
Hvorfor dump kvinner gjør menn? Hvorfor mislykkes noen forhold å vare? Det er mange grunner til at vi hører normalt. Noen av de vanlige de er, "vi hadde noe til felles ',' han hadde engasjement problemer ',' hans venner var irriterende" eller den mest klisjéfylte som blir "vi ikke klikk!" Vi har hørt mange grunner om hvorfor kvinner dumpe menn, her er et forsøk på å analysere alle mulige årsaker og svar på ofte stilte spørsmålet - Hvorfor kvinner Dump menn?
For gutta som har vært dumpet, vil denne artikkelen hjelpe deg å innse hva gikk galt, og for gutter som er tiden singel, dating, engasjert eller gift - denne artikkelen vil guide deg om 'hva ikke å gjøre i et forhold'. Godt, ikke misforstå meg siden jeg mener ikke å si at det alltid er den fyren som er ansvarlig for bruddet - Jeg føler at suksessen, samt svikt i et forhold ligg i hendene på begge de involverte i det!
Det er et par ting om menn, noe som er helt uakseptabel for kvinner, den første og fremst å være - utroskap. Ingen kvinne vil tolerere en utro ektefelle, og det er absolutt ingen grunn til at hun skulle! En av de andre prominente grunner til at kvinner bryter opp med menn er mangelen på oppmerksomhet. Ikke selv respekt for kvinnen vil bo med en kar som godbiter over henne som en dørmatte. Det er bare om å tilbringe litt kvalitetstid sammen og de søte små tingene som viser hvor mye du bryr deg - det er ikke for mye å be om!
En av de mest deprimerende typer break-up er at med fornærmende relasjoner. Misbruk kan være enten fysisk eller emosjonell. Det er ingen annen måte enn å dumpe en fyr som sjikanerer deg, ser ned på dere og dominerer deg. I tillegg til dette, er det nok av andre grunner som forklarer hvorfor kvinner bryte opp med menn.
I tillegg til alle de andre grunner, hva jeg føler er at i dag, er et stort antall dating menn og kvinner er åpne for no-strenger-festet forholdet konsepter og dermed velger for forholdet bruddet eller dumping noen snart bli en vanlig sak . Ofte til tider, har vi en tendens til å være i en konstant søken etter noen som er bedre enn vår nåværende partner, i håp om å ha et bedre forhold, eller en bedre kjæreste. Ideen om et perfekt partner eller et perfekt forhold er bare en luftspeiling, uansett hvor mye du jage den, vil du aldri har det! Så neste gang tror du det er på tide å dumpe kjæresten din bare fordi du er lei av ham, tenke to ganger! Jeg har vært i en lang avstand forhold for de siste to årene og jeg kan forstå at det er tider når du vil gå ut av et forhold - det er bare normalt å føle frustrert og sint til tider. do Relasjoner ikke sustain selv på egenhånd, du alltid må arbeide på den, holde flammen live! Når du har hjerte og sjel inn i et forhold, uansett hvor mange ganger du slåss og krangle, vil kjærligheten aldri cease.you trenger bare å re-oppdage det igjen og igjen!