Naturlig Long Nails: manikyr for naturlig Nails

Komme klar for en anledning er et favoritt av hver dame. Antrekk, frisyre, sminke, sko, veske, tilbehør, oh! Listen går bare videre. Mens kvinner er overhodet ikke lei av å gjøre alt dette, menn fortsetter med sin innsats om å finne minst en liten feil i antrekk deres.
Sist helg var jeg klar for en levende lys middag med samboern min, kledd i sin favoritt rødbrun farge A-linje kjole. I dag vil han være jævla impressed by min skjønne looks, tenkte jeg. Men, som han tok min hånd i sin, han bare ga ett skumle utseende og jeg lurte på hva var galt med ham. Jeg innså, at han pekte mot neglene mine. "Oh nei og nei! min syke utseende negler. Hvordan kunne jeg glemme dem? Dette ga ham en sjanse til å finne noen feil, selv etter å ha tatt mange timer å få klar. Neste gang, jeg kan bare ikke råd til å glemme neglene mine, faktisk ingen kan.
Etter å ha lange negler og opprettholde dem med riktig manikyr, er noe vi trenger å spare tid for. Sunn-ser naturlige lange negler sikkert kompliment vår nydelige utseende. Så, hvorfor glemmer dem?
De fleste mennesker elsker å ha lang negler. Når de prøver de kunstige negler og senere fjerne dem, innser de er sine naturlige neglen tips verre enn før. Selv om økende lange negler er en utfordring, riktig stell og regelmessig vedlikehold er akkurat den mantra å se drømmen gå i oppfyllelse. Gå gjennom disse tipsene for naturlige lange negler.
Fem tips for Natural Long Nails: Stell og vedlikehold; Bare glem om falske meldinger. Slutt å bruke dem umiddelbart. ; Et balansert kosthold rikt på kalsium proteiner og vitamin er et must for feilfri og sunne negler. ; Slutte å bruke neglene som verktøy for å slå et telefonnummer, åpne en lokk, osv. Bruk hansker når neglene dine kommer i kontakt med kjemikalier. , Clean og fukte you neglene regelmessig. Ikke bit neglen tips. , Gå for en manikyr en gang i uka å ha disse ganske jakt lange negler. ; Skjønt, kanskje mange av dere tror at å ha en manikyr gjort av en skjønnhet profesjonell er den eneste måte å ha de elegante utseende negler, kan du selv prøve og oppleve det beste resultatet. Dette vil spare pengene dine og gi deg tilfredsstillelse av å gjøre spikeren manikyr på egen hånd, når du vil.
Manikyr for Natural Nails
Verktøy for manikyr:; Bolle med varmt vann i bløtlegging negler, spiker filer, spiker buffer, Orange pinne, Cuticle fløte, Nail-polish remover, Cotton baller, Grunningsprodukt, Neglelakk, Beste pels, håndkle / tørkepapir, Prosedyre:; Bløtlegg bomull ballen i neglelakkfjerner og gni det på spikeren for å fjerne spor av neglelakk. ; Sug neglene varmt vann i ca 5 minutter. ; Gjør alle spikeren tips av samme lengde ved hjelp av spiker clippers. ; Bruk spikeren filer hvis de trenger bare liten beskjæring. Gi dem riktig form ved hjelp av denne filer. Ikke bruk seesaw bevegelse, fil dem i én retning. Du kan gi firkantede, runde eller avrundet firkantede form til neglene, avhengig av ditt valg. ; Bruk spikeren buffer til å spikeren overflate selv. Bruk groveste kanten og flytte den frem og tilbake på spikeren. Nå bruker de mindre grove delen og gjenta bevegelsen. Deretter bruker de jevneste siden for polering spikeren. ; Påfør cuticle olje på negler og massasje det. ; Hjelp av den oransje pinnen, fjerner skitt under neglene og skyve neglebåndene tilbake, mot huden. Tørk neglene med håndkle og sørg for at ingen rester som er igjen. ; Påfør grunning. Dette er en klar polsk brukes før selve neglelakk. ; Når basen strøk tørker ordentlig, gjelde ett lag med ønsket neglelakk, etterfulgt av den andre. Men, sørg for at den første tørker før du begynner å bruke den neste. La neglene tørke. ; Påfør toppstrøket å forsegle neglelakk farge og legge en skinne til det. ; Er neglene helt tørr? Hvis ja, er manikyr gjort. , Pass på at du gjør prosessen ovenfor når du har god tid. Annet du kan ende opp med ikke-så-gode resultater. Hyppigheten av gjør manikyr for naturlige negler, avhenger av hvor fort neglene vokser og hvor mye misbruk de gjennomgår. Regelmessig spiker manikyr etterfulgt av riktig pleie er alt du trenger for naturlige lange negler.