Hvordan kjøpe Smigrende Klær

Et timeglass figur er som en drøm for mange. Dette kan holde sant i verden av mote. Men det er mange som sliter med å kle sitt beste, spesielt når de får et par pounds. Vel i så fall, er det ingen vits i å følge siste mote trender. Trikset ligger i å velge klær, som flatere ens kroppsfasong. Bortsett fra å velge klær som er tilpasset din kropp, kan man bruke mange metoder for å velge plagg å forsterke personligheten. Hvis du har tenkt om hvordan du kjøper flatterende klær, så her er noen retningslinjer du må følge.
Hvordan kjøpe Smigrende Klær:: Er du den petite typene? I så fall, ville en måte å flatere kroppen din form være å velge klær som er uten den masete detaljene. Gå inn for godt kuttet silhuetter og kombinere den med høye hæler. Velg formals som stripede dresser som profesjonelle klær.
Har du et bredt midje? Vel, så du vil trenge for å velge klær som bringer oppmerksomheten bort fra livet området. Du kan understreke nakken eller vise fram bena i et skjørt. Unngå store belter med store spenner eller stoffer som klamrer seg til kroppen din.
Kvinner med rett rammer behov for å skape en illusjon av kurver. Bruk en stilig belte på midjen området til å definere det samme. Bruk trendy topper med ruffles eller fritt flytende skjørt.
Kvinner som er på den tyngre siden spesielt på overkroppen bør unngå topper som gir mer oppmerksomhet som dyp V-hals. I stedet kan du bære en trendy bukse eller et skjørt med båt hals topper. Unngå topper med store skulderputer og tunge pynt i det aktuelle området.
Hvis du er tyngre på låret området så må du velge bukser som slanke seg det generelle utseendet. Flared bukser er fint, men at de ikke er for fakles, ettersom det vil bare gjøre lårene virke større.
Bruk disse tipsene for å kjøpe klær som virkelig flatere deg. En godt strukturert titt vil gi deg alle den tryggheten du trenger.