White Ink Tattoo

White Ink tatovering er intet annet enn en tryllestav for dem som av en eller annen grunn er forbudt gravering en tatovering på kroppen. Den vanlige tatovering prosessen inkluderer de første trinn av grenser tatoveringen med en svart eller mørk disposisjon, og deretter tatoveringen er fylt med forskjellige farger. Dette er imidlertid ikke tilfelle med hvit blekk tatovering, og hele prosedyren utføres med hvitt blekk gjennom.
Mer om Tattoo I White Ink
Når et hvitt blekk tattoo er friskt gjort, ser ut som stripe av huden oppblåst og hoven siden, har nålen settes inn dypt i huden for effektiv tatovering. Etter oppdateringen helbreder, kan utformingen ses tydelig, som det ser lysere enn den faktiske hudfarge. Det er en rådende debatt om hvitt blekk tatovering drakter som huden tonet folk best. Some spekulerer i at hvitt blekk tatoveringen ser best ut på mennesker med bleke huden mens noen hevder at det ser levende på mørke fargede mennesker. Noen ganger, oser den hvite blekk ut av huden tydelig viser at huden har avvist blekket type og det er umulig å få en hvit blekk tatovering på det stedet igjen. White blekket tykkere enn vanlig tatovering blekk.
En annen viktig faktor som må vurderes før til å ha en hvit blekk tatovering ligger, kunstneren som skal gjøre det. Det er alltid bedre å kontrollere sin forrige poster eller sjekke ut med sin siste klientene som har fått et hvitt blekk tatovering gjort. Du kan få en sjanse til å vitne en nylig utført tatovering av den artisten. Dette vil bidra til å realisere potensialet til kunstneren, og på samme tid, vil gi deg noen ide om ønsket utforming. Mens kunstneren er tegne tatovering, sjekk sjablongen som skal brukes. Noen ganger, kan fargene fra stensiler påvirke nålen slik, endre hvitt blekk til en annen farge og forårsaker uønskede utfall.
White Ink tatovering er et flott alternativ for de som ikke kan ha mørke tatoveringer på grunn av visse begrensninger i hjemmet eller arbeidsplassen, men ønsker å tatovere noe meningsfullt for minner skyld. Den berømte Hollywood skuespilleren Lindsay Lohan har et slikt hvitt blekk tattoo på hennes høyre håndledd som sier "puster" som er en slags påminnelse for henne om hennes astma tilstand.
Hvitt blekk tattoo ser uthevet når du er ferdig nylig, likevel, etter et viss tid, avhengig av hvor godt tatovering er tatt vare på, kan hvit blekk tatovering visne bort, noe som gir et inntrykk av tilstedeværelsen av et arr merke på det stedet . Noen ganger, selv tatoveringen design som ser ut som arr ser imponerende mens andre ganger, slår de en annen farge, spesielt gult, hvis de utsettes for overskytende sollys. Denne endringen er helt avhengig av plasseringen av tatoveringen, og hvor godt tatovering pleie følges.
En hvit blekk tatoveringen er generelt forveksles som en mørk / svart lys tatovering. La meg klare dette punktet at en hvit tatovering blir ikke en svart lys, og ikke glød under UV lys. Et hvitt blekk tatovering ser ut som et arr merke som har skjedd fra en brenne eller skade. Små og tribal tatoveringer kan utmerket tegnet med hvitt blekk. Tegne det på en skikkelig design og mønster kan faktisk markere sin originalitet sterkt. Så, får en hvit farge tatovering dag og nyte opplevelsen av tatovering.