Wall Paint Ideer

Huseiere liker ikke å holde veggene vanlig og ønsker å male dem i forskjellige fargerike måter. Det er mange veggmaleri ideer og hver av dem er unik med farger og maleteknikker som brukes. Den største forvirring, mens male veggene er utvalget av farger. Med et så stort hav av farger, velge ett for interiøret maleriet kan være veldig frustrerende. Maleri veggene med unike teknikker kan gi en drastisk endring til det indre av huset ditt. La oss ta en titt på noen vegg maling ideer og hvordan du skal velge farger til veggene.
Velge farger, farger på veggene er de viktigste elementene i ethvert hjem interiørdesign. Og med et så bredt spekter av uendelige farger, velge ett for veggene er ganske vanskelig. Det er i utgangspunktet tre typer farger, varme, dempet og kule. Varme farger inkluderer rød, gul, oransje og deres kombinasjoner. Disse er lyse farger og gjøre noen av de beste veggen farger. Blått, grønt og fiolett er kalde farger, og bidra til å gjøre et lite rom ser større ut. Dempede farger er mest populære fargene som brukes for å male vegger. Selv dempede farger bidra til å gjøre et lite rom titt forstørret. Besøk en nærliggende farge lagre og velge farger du velger å male veggene. Mens velge fargene ser at fargene utfyller godt med møbler av de respektive rom. Hvis du ikke klarer å visualisere skikkelig om fargene du velger vil passe dine murer og bland godt med møblene så ta hjelp av virtuelle interiør maleri.
Velge Paint; Når du har bestemt fargene på veggene, er det på tide å bestemme hvilken type maling som skal brukes til maling av vegger. Ulike typer maling gir ulike følelse, etterbehandling og tekstur på veggene. Gitt nedenfor er ulike typer maling,
Flat Finish Paint: En flat finish malingen ikke skinner, og reflekterer ikke lys. Flat ferdige vegger er enkle å vedlikeholde, men kan ikke vaskes og holdbar.
Matte Finish Paint: Matt finish malinger har litt glans i forhold til flate ferdig maling. De ligner på flat finish maling, men er semi-vaskbar.
Satin Finish Paint: De har blank finish og reflekterer lys i rommet veldig bra. Vegger malt med satin finish maling er vaskbare og holdbar. De gir veggene en meget myk glød, og dermed er de ikke egnet for vegger som har noen feil i dem.
Gloss Finish Paint: Gloss maling som er mest shiniest av alle typer maling. Disse maling er svært slitesterke.
Velge maleteknikken, Etter valg av farger og type maling som skal brukes, må du bestemme hvilken type hjemme maleteknikken du skal bruke. Hver av maleriet teknikkene som brukes gir et unikt utseende til veggene. La oss ta en titt på disse teknikkene.
Faux Painting: Dette er en av de mest populære veggmaleri ideer. Faux maleri hjelper å ligne naturlige elementer som tre, granitt, marmor, etc. Les mer på Faux Painting Tips - Hvordan Faux Paint.
Trompe L'oeil: Trompe L'oeil er et fransk begrep som betyr å lure øyet, og gjør en av de unike metoder for å male vegger. Dette maleriet teknikken krever kunstneriske kvaliteter. Den bruker maleri av bilder på veggen slik at de ser virkelig.
Andre veggmaleri ideer er sandpåstrøing, mønstrede vegger, vegg spraye, stripete vegger og fokal vegger. Wall maling ideer er mange og du kan velge det du ønsker og forbedre interiøret i hjemmet.