Bryllup Color Scheme Ideer

OK Så vet jeg at du har gått over hele byen (eller kanskje, til og med landet) for å finne deg selv den perfekte brudekjole. Brudepiker 'inventar er tatt vare på og brudgommen (som, som vanlig, er clueless) har en kjekk smoking. Du har plukket og sted sluttbehandlet menyen. Baren vil ha alle de nødvendige drikke og sitteplasser ordningen er feilfri. Du er endelig får svaret på spørsmålet da vil jeg gifte?. Men min kjære, du fortsatt trenger hjelp med bryllupet fargevalget. At det derfor du er her, ikke sant? Ikke bekymre deg, jeg er her for å hjelpe deg (fordi du er så veldig spesiell for meg!) med noen flotte bryllup farger. Disse fargevalg må innarbeides i bryllupet invitasjoner, stolen dekker, gardinene, Kina, blomstene, tabellen dekker og bryllupet generalprøve (vel, er det øving valgfritt). Les mer om bryllup flower arrangement ideer og bryllup øving middag ideer.
Jeg er ikke en for tradisjon og rutine. Likevel vil vi diskutere de vanlige og tradisjonelle bryllupet fargevalget ideer samt noen nye og ukonvensjonelle seg. Begge legge skjønnhet til bryllupet planlegging. Så skal vi begynne?
Bryllup Fargevalg Ideer # 1; Ok vi begynner med de mest klassiske og elegante bryllupet fargeskjema eksempel - Alle hvite! Det er nydelig, og setter en klasse fra hverandre. Det kan gel med alle slags meny, seremonien og bryllup tema. For ikke å nevne, det er veldig smigrende for bruden også. Mer så, kan det ha en svært lekkert utseende og i denne bakgrunnen, vil brudgommens sorte tux ser så mye bedre! Du kan trekke i blonder og sateng og har gardiner og ballonger! Stol på meg, konvensjonell det kan være, men det sikkert ser nydelig!
Bryllup Fargevalg Ideer # 2; Nå kommer vi til et fargeskjema som går langs de samme linjer - Alle Pink! Ja, det er veldig populært og det ser det gir er å dø for! Nei, vil seremonien ikke se ut som en marshmallow, og du trenger ikke å ha en rosa brudekjole! Pink er en farge som utfyller alle andre, og denne egenskapen er det vi bank på. Fargen rosa vil gi hele stedet en veldig uskyldig og søt ut. Midt i det, vil din kjærlighet til hverandre viser det renhet! Les mer om bryllup.
Bryllup Fargevalg Ideer # 3; Den neste er en all time favoritt av meg - Shades of Purple! Ja, er lilla en farge av guddommelighet og kreativitet. Mer så, ser det nydelig. Du kan ha ulike nyanser av lilla på invitasjoner, gardinene og tabellen dekker. Bottom line, vil de rike og kongelig utseendet lilla sluke bryllupet og gi den en ut av verden utseende og opplevelse. Er ikke det bare det du leter etter? Les mer på bryllup invitasjoner.
Bryllup Fargevalg Ideer # 4; Nå har dette neste bryllupet fargevalg et utseende som er til å dø for-hvit og rød! Ja, røde roser på hvit bakgrunn. Hvit står for renhet og rødt for kjærligheten. Finnes det en bedre måte å erklære din kjærlighet til hverandre og å bli brakt sammen i renheten av ekteskap. Mer så, kan du ha flotte hvite og røde blomster i buketten din. Ja, er det litt klisjéaktig. Men så, ligger noe av bryllupet skjønnhet i sin klisjeer, ikke sant?
Bryllup Fargevalg Ideer # 5; Nå kommer vi til en ukonvensjonell stil - svart og grå! Nei, jeg snakker ikke om en Halloween tema bryllup. Men du kan ha en åpen bryllup seremoni eller en strand bryllup. I et slikt tilfelle, kan sort og grått vise seg å være en flott strand bryllup fargevalg. Det er ikke veldig vanlig, men det fungerer. Den hvite brudekjole og det gjennomsiktige vinglass, de hvite og svarte dress og brudepiker kjoler. Kan du forestille deg og se hvor flott det vil alle se?
Bryllup Fargevalg Ideer # 6; annen bryllupet farger som virkelig gjør underverker for en strand tema bryllup er Ocean fargetoner. Det er blå og alle dens nyanser i grønt. Dette bryllupet fargetema har en svært forfriskende og fristende effekt. Ikke gå for den vanlige bryllupet antrekket her, gå for en mer komfort basert antrekk. Bruden kan ha blomster i håret og drikke kan serveres i kokosnøttskall. "Wow! Det skal være moro! Les mer på stranden bryllup antrekk.
Bryllup Fargevalg Ideer # 7; Den siste av mine favoritt bryllup fargetema ideer er Burgund og Emerald. Ja, de er kontrasterende farger. Men denne fargen temaet fungerer som en sjarm for vinteren bryllup. Lysstyrken og fargene vil fremheve alle lykke som du vil føle på dagen. Mer så, la oss innse det, bruden og brudens kjole vil se flott ut i en slik atmosfære.
Dette var toppen 7 bryllupet fargevalg ideer. Men ikke glem, kan du alltid improvisere. Det er ditt bryllup og du bestemmer! Det er her jeg logger av! Alle de beste!