Hjemmelaget Pull Up Bar - Hvordan bygge en Pull Up Bar

Hvis du tilfeldigvis være en fitness-bevisst individ, må du være klar over betydningen av pull ups i ens fitness diett. For de av dere som er nye til begrepet pull ups, her er litt informasjon om pull ups og deres rolle i styrketrening.
En trekker opp, som navnet antyder, bokstavelig innebærer å trekke deg oppover ved hjelp av styrken av din skulder og øvre-kroppen muskler. Pull ups er alltid utføres på et angitt pull up bar, og de går langt i retning av:; styrke din skulder muskler, bygge biceps og triceps, forbedre grep; øke underarmen styrke, utvikle din lat eller "ving" muskler, sammen med din pectoral muskler, styrke og forbedre den generelle styrken i overkroppen. ; Trekk opp barer kommer i en rekke typer. En av dem skjer for å være en klar-til-bruke trekke opp bar med gummi sugekopper i endene. Det kan monteres på rammen av døren din, og er hovedsakelig populært fordi det er skitt billig og lett tilgjengelig. Men, hvis du er seriøs om din pull ups, vil jeg sterkt foreslå (og dette kommer fra personlig erfaring) at du ikke faller byttedyr til disse såkalte "low-cost lurer barer '. Det er alltid bedre å spare en time eller to i å lage din egen hjemmelagde trekk opp bar. En slik krafttreningsapparat kan være mye mer pålitelig, effektiv og like billig. Så for de av dere som er opptatt lurer på Hvordan bygger jeg min egen trekke opp bar?, Ikke lete lenger. Her er hvordan å bygge en trekke opp bar på egen hånd:
Hvordan få en Pull Up Bar, Dette er alt du trenger for å bygge en pull-up bar:, en 40-tommers lange VVS rør, to L-formet ende ledd, to monteringsbraketter eller plater, skruer, ett 1ft X 4ft tykke treplanke, en rull med håndkle grep. ; Fremgangsmåte:; Først og fremst, sørg for at rørene røret er sterk, solid og gjenger i begge ender. ; Fest L-formede endeskjøter til endene av røret. Selv om de tres synes det mest logiske tingen å gjøre, er det tilrådelig å også binde dem til røret med et sterkt lim. ; Neste opp er montasjeplater. Fest dem til den andre enden av L-formede ende ledd. Nok en gang, å binde dem med et lim i tillegg tres. , Hvordan og hvor du ønsker å installere trekke opp bar vil avgjøre om du krever tre planke eller ikke. ; Hvis du ønsker å montere trekke opp bar på en vegg, så du ikke trenger tre planke. I dette tilfellet, trenger du bare å bore noen hull i veggen og skru i montasjeplater riktig. , Men hvis du ønsker å installere trekke opp baren på taket så det er tilrådelig at du benytter deg av en treplanke for ytterligere støtte, spesielt hvis det skjer for å være en tretak. , Skru tre planke i taket, og sørg for at den sitter ordentlig fast. Deretter, skru montasjeplater inn i tre planke. Kontroller at alle skruene er godt fast før du går videre til neste trinn. , Nå komme fram for len håndkle grep, bruke et lag med lim på baksiden overflaten, og pakk det jevnt på VVS røret. La det tørke i tilstrekkelig tid før du tester det trekke opp bar. ; Å gjøre en hjemmelaget pull up bar var aldri så lett! Alt det vil koste er rundt $ 20 og et par timer av din tid. Øvelse godt og bli frisk!