Baderom Vanity Topper

Baderom forfengelighet toppen er en teller laget i et bad med vask i det, derfor er det også referert til som et bad forfengelighet vask toppen. Det er i utgangspunktet en hylle, som har hyller og / eller skuffer under toppen. Disse hyllene kan brukes som et medium for å skjule rør. Med bad forfengelighet toppen installert, vil forfengelighet materialet ikke å føre en krig med tomhet materiale av andre medlemmer av huset.
Baderom forfengelighet counter topper, til nyere tid, har vært en av de mest forsømte områdene. Men har folk nå innsett viktigheten av arealutnyttelse og bad innredning. Et ord av forsiktighet: «Invester i badet forfengelighet counter topper bare hvis du har tenkt å tilbringe et par år i det huset. Else vil det være en ren sløsing med penger ".
Hva er Baderom Vanity Topper laget av?, The bad forfengelighet counter topper er tilgjengelige i en rekke materialer. De er diskutert her nedenfor.
Wooden Bad Vanity Tops: Tre kan bli brukt til å lage forfengelighet topper. Men det er ikke det beste alternativet for å gjøre toppene, som fuktighet tilstede på badet tendens til å ødelegge trestruktur.
Plastic Bad Vanity Tops: Plast og syntetisk materiale sengeposter ut fuktigheten, derav de i økende grad brukes til å gjøre forfengelighet topper. Variasjonen i plast og syntetisk er også i massevis. De er tilgjengelige i metallisk, matt og glanset finish. Normalt er det en rekke elektriske apparater som brukes på badet. Varmen fra disse apparatene kan ødelegge plasten eller syntetiske laminater. Derfor bør forsiktighet tas under installasjon av elektriske apparater.
Granitt Bad Vanity Tops: Granitt er en av de mest langvarige av benkeplater. Den er tilgjengelig i en rekke farger. Fargen på granitt countertops er upåvirket av varme og fuktighet. De er også motstandsdyktig mot riper. De passer på badet best, som bakteriell infeksjon ikke vokser på dem. Det er nødvendig å skaffe hele beholdningen av granitt på samme tid, som ikke to biter av granitt ser like ut.
Marble Bad Vanity Tops: Marble rangerer andre til granitt på bad forfengelighet topper. Marmor steiner kan poleres å skinne godt. Som granitt, marmor er også funnet i en rekke farger, størrelse og utførelser. Men marmor er ikke ripefast og har også en tendens til å chip enkelt. Det blir berørt av syrer, og derfor bør tas for å tørke av noe som faller på den umiddelbart.
Glass Baderom Vanity Tops: Glass blir brukt som et "grønt alternativ" til granitt og marmor, for å lage bad forfengelighet topper. Glass bad forfengelighet topper er tilgjengelig i mylder av farger, til størrelser og former passer smaken av det brede utvalget av klientell den har. Den største ulempen med et glass forfengelighet toppen er, at det rommet under toppen ikke kan brukes som et bad lagringsplass. Den andre ulempen med glass forfengelighet topper er, at glass er skjøre og kan brekke lett. Glass kan bli påvirket av varme og fuktighet på badet. Derfor kan det ikke være et økonomisk alternativ enn det er er et grønnere alternativ. Det er noen glass forfengelighet topper tilgjengelig, som er laget av resirkulert glass. Porselen eller betong er blandet med glass å produsere topper også.
Slate Bad Vanity Tops: Skifer er en av de mest holdbare av materialene som brukes til å gjøre forfengelighet topper. Det er vedlikeholdsfri, vanntett og slitesterk og blir ikke berørt av syrer. Det er ikke ripesikkert, men med bruk av mineralolje riper kan forsvinne. Men skifer har en ulempe. Ved eksponering for svært lave temperaturer, lagene starter skille fra hverandre.
Hver av materialet brukes til å lage bad forfengelighet topper kommer med sine egne fordeler og ulemper. Derfor er det svært vanskelig å finne ut, hva er den beste bad forfengelighet topper laget av. Det avhenger av personlig valg, klimatiske forhold og budsjett for kjøperen å velge bad forfengelighet synke topper.