Ideer for en Bonfire Night Party

Når vi snakker om bål netter, tar det meg tilbake til sidene av Enid Blyton bøker. The 'Famous Five "eller til og med« Secret Seven' ofte feiret bål netter med fyrverkeri og god mat! Lese om hvor mye moro de hadde, fra innsamling av fyrverkeri til utarbeidelse av potted kjøttet smørbrød, jeg har alltid blitt en nyanse av grønt. Bonfire netter er også kjent som Guy Fawkes natt eller Fireworks natt. På den 5 november 1605, Guy Fawkes og andre sammensvorne forsøkte å sprenge huset til parlamentet i London. Flyttingen ble avverget. Folk minnes denne dagen med masse fyrverkeri og også sette figurer i brann. Dette markerte feiringen som fulgte som en tradisjon i mange regioner i verden. Bortsett fra dette, har utendørs bål netter på stranden alltid vært populært, der folk samles rundt et flammende ild og se vakre fyrverkeri på himmelen. Planlegging for slike bål natten parter kan bli virkelig en morsom affære. Ta en titt på disse ideene for et bål natt fest.
Ideer for en Bonfire Night Party:; Selv om det ikke er 5. november, kan du ha en spennende tid feirer bål kvelder med venner og familie. Bestem åstedet for partiet. Det kan være i bakgården hvis du har plass eller på stranden. Husk at et bål ville trenge et klart område og masse plass. Sikkerhet bør være den viktigste bekymring for bål netter.
Et bål vil se enda mer spesielt i natt med litt god musikk spiller i bakgrunnen. Kan et parti noen gang bli komplett uten musikk? Vel, velger noen av de beste, pulserende sporene pep opp energinivået. Du kan også planlegge et tema for festen som kan bidra til å bestemme flyten i musikken. Det er mange verter som selv gå ut av veien og leie en DJ som ser etter at hele musikken ordningen.
Hold en uformell kleskode spesielt hvis du planlegger å ha en bål natten på stranden. Informer gjestene på forhånd i tilfelle du har planlagt et tema. Kanskje du kan fikse en bestemt nyanse å bli slitt eller distribuere T-skjorter med et felles slagord til gjestene. Det vil tjene som et minne som kan brukes senere.
En morsom bål partiet betyr også å inkludere mange spill. Tenk om noen unike party spill for kvelden. Gjestene dine vil ha en god tid å slappe av, og det vil også tjene som en ideell isbryter mellom de som er nye i gruppen. Et bål parti kan bli masse moro med noen kule party-spill.
Bortsett fra å nyte den varme gløden fra bålet og lek og moro, kan partiet ikke bli vellykket uten god mat! Forbered noen deilige, lip smell retter slik at gjestene kan grave i med stor velbehag. Fra deilige pølser til moste poteter, mandel kaker og ingefær øl, vil denne menyen sikre at gjestene har en flott tid på dette partiet. Som per tradisjon, kan du tjene bakt potet som er kokt over bålet. For dette må du velge på oppskrifter som kan kokes lett over bålet.
Du kan ha en morsom tid på et bål fest hvis du holder deg til de grunnleggende regler for sikkerhet. Vær alltid forsiktig mens belysning fyrverkeri i det fri. Sørg for alle, inkludert kjæledyr er på trygg avstand. Må rydde opp i området etter festen. Du må også se at hard drikke er konsumert i moderering. Med disse ideene for et bål natt, er jeg sikker på at du vil vind av dette partiet på en lykkelig notat!