Ny teknologi i biler

Som enhver annen teknologi oppfinnelse, har den teknologien som brukes i biler endret seg enormt over tid. Bil teknologien oppdateres kontinuerlig, i et forsøk på å øke komforten nivåer av bileiere. Det er derfor, hvert år, finner vi nye bilmodeller kommer på markedet. Det er ingen tvil om at kostnadene av biler med de mest avanserte teknologiene er også høy. Her er noen av de nye teknologiene i biler.
Navigasjonssystem: Biler med navigasjonssystem er blitt ganske vanlig i USA. Denne avanserte bil teknologien guider sjåføren med hørbare og visuelle retninger. Føreren må inn destinasjonen, kan det være restauranter eller en bestemt gate og systemet guider tilsvarende.
Economy Mode: Alle bileiere er svært bevisst på problemer som bevare drivstoff så langt som mulig. La oss ta et eksempel med å bruke et klimaanlegg (AC). Mange av oss er for vane å slå den av, når det ikke er nødvendig. I nyere tid, er også bilprodusentene å lage biler med "økonomien mode"-funksjon, som tar sikte på å slå av ikke-essensielle systemer i bilen automatisk.
Curtain Kollisjonsputer: Bil kollisjonsputer plassert på dashbordet og rattet har vært i bruk, siden siste tiårene. I noen av de nyeste bilmodeller, er kollisjonsputer plassert i headliner-området, like over vinduene som en bil sikkerhetsfunksjon. Dette sikrer minimum hodeskader til begge, er personen som sitter i forsetet og baksetet i en bil ulykke.
Black Box Technology: Black box-teknologi, også kjent som hendelse data opptakere, som flyturen opptakere som brukes i fly, er brukt for å registrere detaljer om bilen på et bestemt tidspunkt. I Nord-Amerika, er denne funksjonen installert i flertallet av biler med kollisjonsputer. Med en slik funksjon, kan bileieren viser bevis på kjørehastighet, plassering og andre detaljer. Denne funksjonen er svært nyttig i forhold til juridiske problemstillinger og bil forsikring krav, for eksempel, i tilfelle bilulykker.
Run-flat dekk: Run-flat dekk er en funksjon i enkelte nyeste hybrid biler, hvor dekkene ikke endrer sin form, da uten lufttrykk i dem. I en slik tilstand, kan bilen også være kjørt for 50 miles eller så. Derfor, med run-flat dekk, er det praktiske og sikkerhetsnivå i bil har økt.
Bil At Parks av seg selv: Tenk deg en bil som parker av seg selv! Ja, jeg tuller ikke, biler med en slik funksjon vil komme på markedet snart. Med en så avansert teknologi, trenger sjåføren bare å sette sin fot på bremsen og automatisk, vil bilen parallell-park av seg selv. Vel! Betyr ikke dette høres veldig interessant? Det vil være nyttig, mens administrerende bilen på trange parkeringsplasser og garasjer.
Med så mange avanserte bil teknologier, hvorfor ikke lage en bil som kjører på egen hånd! En bil uten sjåfør å kjøre den! Ja, det er forsøk pågår for å produsere en slik bil. Med fremme av robot-funksjoner og navigasjonssystem, vil den tiden kommer snart da en bil eieren vil sete seg i baksetet og bilen vil kjøre til en forhåndsbestemt destinasjon.
Å se disse nye teknologiene bil, er det ingen tvil om bilindustrien vokser med en utrolig hastighet. La oss håp for induksjon av mer sofistikerte bil teknologier med sikkerhetsfunksjoner i nær framtid, slik at sjansene for trafikkulykker er minimert, og det er mer sikkerhet mens du kjører bil.