Automotive Touch Up Paint

Vi pleier ofte å uhell skrape av malingen av våre egne biler. Og da vi forbanner enten oss selv for dumhet eller noen fyllekjørere på veien. Mange ganger, vi også en tendens til å lage riper i malingen av, mens du parkerer bilen. I dagens verden, er en bil en svært viktig besittelse for mange mennesker og er vanligvis holdes i best mulig form på grunn av følgende årsaker. , De fleste arbeider fagpersoner, som, advokater, meglere, agenter og ledere, kjøpe best mulig bil modeller med best mulig maling jobb, bare for å imponere sine konkurrenter, kollegaer og kunder. ; Mange ganger, er en persons status bedømt av bilen han kjører. Dette er hvordan CEO's i mange bedrifter ender opp med å kjøpe dyre biler, high school og college studenter med de beste bilene, ende opp med den beste mulige datoer for sin Proms og uerfarne, fyllekjørere med kraftige biler ender opp på sykehuset. ; En persons bil er også brukt til å bedømme hans / hennes smak. I mange organisasjoner, spesielt i næringslivet, er en persons bil faktisk tatt i betraktning før du ansetter ham / henne på en viktig posisjon. , For mange av dere, kan disse grunnene være veldig latterlig, men en av de viktigste grunnene til å bruke en bil utbedringsfarge eller en bil utbedringsfarge er at bilen ser veldig vakkert og du føler deg bra når du kjører den.
En bil utbedringsfarge er en måte å redde en masse penger. Malingen av bil er gjenstand for stadige forvitring. I likhet med andre deler av en bil, er malingen nødt til å få riper, værbitt. Dette er noen av de vanligste årsakene til at maling av en bil blir forverret. ; Riper grunn av nøkler og andre slike små gjenstander. ; Periodisk oksidasjon. ; Tørket ut fugleskitt og andre klebrige stoffer som faller på bilen i grunn løpet av tid. ; Buffer swirls. ; Cob-web effekt. ; Riper som vises mens du parkerer bilen (disse kan være ganske dypt); Automotive utbedringsfarge er en slags gjør det selv middel for riper som vises på overflaten av bilen. Slike maling er ikke tilgjengelig i store bokser eller bøtter, men er vanligvis solgt i små bokser, og kan også brukes som effektiv spray maling. Bilindustrien utbedringsfarge er det meste av tiden produseres og distribueres av produsenten av bilen og er tilgjengelig med forhandleren der du kjøpte bilen. Hvis bilen produsenten ikke gir bilindustrien utbedringsfarge, så du er i en tøff tid. Du må finne riktig farge og type skygge som brukes til bilen din. Jeg vil råde deg ta en titt i manualen av bilen eller kvittering som ble overlevert til deg når du kjøpte bilen. Det er svært viktig å finne riktig farge og skygge av malingen som en mismatch kan etterlate en fryktelig flekk av en helt annen nyanse på bilen.
Følgende er noen av de viktige ting man bør huske på før reparere den grunnen av ved hjelp av bil-touch lakk. ; Man må alltid vaske scratch som har dukket opp på overflaten av maling, slik som å fjerne alt støv som har lagt seg ned på scratch. , Noen av bilen touch opp maling er veldig tykke. For å gjøre den flytende mer fritt flytende og brukbare, tyr til lakk tynnere. ; Hvis du har en veldig liten riper, så er det tilrådelig å bruke en liten pensel til å retusjere overflaten. ; Hvis grunnen er veldig dypt bruke en liten sparkel for å fylle den opp.