Kniv skarphet Maskiner

Kniven er et svært nyttig verktøy som har blitt en integrert del av livet vårt. Enten det er å kutte kaker, brød eller skille kjøtt fra en kalkun kadaver, gjør dette kjøkkenet verktøyet en god jobb. Cutting edge eller bladet er vanligvis laget av stål, jern og kobber. Men kan med en butt kniv kanten være frustrerende da kniven mister sin evne til å kutte ting riktig. Knife oppskarping maskiner er en enkel måte å skjerpe kniven.
Det finnes en rekke selskaper som gjør kniven skarphet maskiner. Disse verktøyene er robuste i konstruksjon og kan skjerpe alle stump kniveggen uanstrengt. Viktigst, krever de svært mindre vedlikehold og er feilfri i ytelse. Søke på Internett vil tillate deg å kjenne de forskjellige produsentene som gjør disse nyttige maskinene. Disse maskinene er brukt i ulike industrielle anvendelser og er egnet for papir, skinn og plast industri. Før du begynner å bruke en kniv oppskarping maskin, gå nøye gjennom heftet som inneholder visse kniv oppskarping instruksjoner.
Det finnes ulike modeller tilgjengelig i kniv oppskarping maskiner. Du vil finne at maskiner som brukes i restauranter og catering operasjoner, kommer med to sliping hjul og kan skjerpe alle typer kniv. Noen maskiner er utstyrt for å jobbe i tre faser. Skarp prosessen innebærer sliping, stripping og polering. De 3 trinn vinkel slipe gir fantastisk skarphet resultater. Du har muligheten til å velge prosessen mest passende for den type kniv du bruker. Magnetic guider holde kniven stødig og rett oppskarping vinkel uten å varme materialet, og dermed hindre oppmykning av kniven.
Slipemaskiner for Knife skarphet
En benk jeksel er vanligvis brukes til å skjerpe en rekke elementer som håndverktøy, kuttere, borekroner og kniver. Den består av ett eller to slipeskiver og en motor. Disse maskinene kommer i forskjellige størrelser. Selv om produksjonen hestekrefter av motoren kan variere, gir det vanligvis en maksimum 1 hk. Hjulene har en diameter fra 6 til 10 inches. Når motoren opererer, setter det hjulet i bevegelse som deretter brukes til sliping av verktøy. Disse maskinene vanligvis kommer med et verktøy hvile som gjør at hjulet for å holde seg under drift. Maskinen som er konstruert for sliping av stål bør ikke brukes til mykere metaller som aluminium. Dette er fordi små biter av mykt metall separate og få akkumulert i porene av hjulet. Disse brikkene utvider gradvis på grunn av varmen i sliping, forårsaker skade på overflaten av slipeskiven.
Kniv skarphet Wheels
En slipeskive gir den mest pålitelige måten å skjerpe dine kniver. Slipeskiver kommer i forskjellige former, og det vanligste er de enkle rette hjulet og sylindriske hjulet. Den abrasive overflaten på hjulet ødelegges gradvis noe av materialet for å skjerpe kanten av kniven. Knife oppskarping hjulene er laget av forskjellige slipende materialer. De mest brukte materialet til å produsere sliping hjul er aluminiumoksid. Dette materialet er egnet til å skjerpe smijern, stål, bronse og jern glødet. Hjul laget av zicconia alumina er ekstremt holdbare og kan skjerpe stål og legeringer effektivt. Et annet materiale som har vært i bruk nylig er keramisk aluminiumoksid. Dette materialet er ekstremt sterk, og er ideelt når du trenger en høy grad av presisjon og nøyaktighet.
Knife oppskarping maskiner er faktisk veldig nyttig å skjerpe en kniv. Resultatet er raske, langvarig og avslører en barberhøvel skarp kant. Disse maskinene er laget av kvalitetstestet komponenter som sikrer holdbarhet og operasjonelle flyt i mange år fremover.