Logg Look Vinyl Fasader

I dag, bygge et tømmerhus høres umulig på grunn av ulike årsaker. Den første og fremst grunn til å være miljøspørsmål knyttet til skjæring av trær. En annen grunn er prisen på trestokker, som krever et høyere nivå på vedlikehold, i forhold til andre typer hus ytterkledning. Men, nå er det et alternativ til trestokker, som er billigere og krever mindre vedlikehold. Dette Fasader materiale, noe som kan imitere følelsen og utseende ekte tre, er kjent som log ser vinyl Fasader.
Hva er Log Look Vinyl Fasader?
Logg ser vinyl Fasader er den perfekte Fasader materiale for dem som elsker det ser ut av et tømmerhus. Dette bestemte materialet er laget av vinyl, etterligner tre, og har avrundet hjørner som formidler den autentiske utseendet til en tømmerhytte. Dette vinyl Fasader er laget av klorerte polyvinylklorid (CPVC) med isolert skumbakside, som fyller formen på panelene. Den stive polystyren isolasjon gir styrke til ytterkledning. Som i tilfellet med ekte tre ytterkledning, hjelper denne isolasjon delen av ytterkledning i å opprettholde temperaturen ved å hindre varmetap om vinteren, og varme gevinst i sommer. Som per kravet til produsentene, loggen ser vinyl Fasader er også gunstig i lydisolering og også reduserer luftlekkasjer og vann infiltrasjon. Logg ser vinyl Fasader er tilgjengelig i et bredt spekter, men de som etterligner det ser ut av furu og sedertre er de mest vanlige. De andre alternativene er høst brune og tømmer ulv grått.
Logg Look Vinyl Fasader - Fordeler
Vinyl logg Fasader er en type vinyl ytterkledning, og har blitt en av de mest populære Fasader materialer. Hva gjør denne vinyl loggen Fasader unik er dens utseende, som imiterer en tømmerhytte. Men, er vinyl logge Fasader veldig forskjellig fra tre til en rekke årsaker, den første er kostnadene. Logg ser vinyl Fasader er betydelig billigere enn tre ytterkledning. Det er også lettere og installere vinyl Fasader er lettere i forhold til andre typer ytterkledning materialer. I motsetning til tre ytterkledning, er vinyl logge Fasader ikke utsatt for korrosjon eller fliser, og er heller ikke angrepet av skadedyr og insekter. Alle disse funksjonene gjør dette sidesporet materialet vedlikeholdsfritt. Logg ser vinyl Fasader er vanntett, beskytter konstruksjonen fra alle klima. Selv om det kommer i en tre finish, er det mulig å male vinyl logge ytterkledning, som kan beholde sin glans i mange år. Du kan vaske parti med en slange eller en kraft skive to til tre ganger i året, for å opprettholde utseendet.
Hvis du ønsker en rustikk se etter huset ditt og er ikke i posisjon til å ha råd og vedlikeholde tre ytterkledning, logg deretter se vinyl Fasader er det beste alternativet. Det kan installeres ved hjelp av en profesjonell eller du kan gjøre det selv, i henhold til instruksjonene gitt av produsenten. Dette produktet kan være dyrere enn andre typer vinyl sidespor, men det er verdt prisen. De fleste vinyl logg sidespor kommer med en garanti på opp til 20 år, mens noen av dem tilbyr en livstidsgaranti. Dette Fasader materialet kan brukes til nye konstruksjoner, for ombygging og å erstatte gamle og skadet tre sidespor.