Spiral Perm frisyrer

Spiral perms har titt en viss frekk samlet. En kvinne kan se henne nydelig best med spiral perm frisyrer. Spiral perms har vært synlig på moten krets for et stort antall år. Dette frisyre var spesielt populær på 1980-tallet. Så, hva er det med spiral frisyrer som har fanget den fancy av mennesker over hele verden? Mens noen foretrekker å legge til flere perms til deres naturlige krøller, andre velger for det på grunn av den generelle flørtende og glamorøse ser det gir en kvinne. I utgangspunktet, spiral perms er fortsatt rundt på moten kretsen på grunn av deres glamorøse appell, men rett frisyrer har vært veldig populært, spesielt blant tenåringer.
Hva er Spiral Perm frisyrer?; Perms utgangspunktet se krøllete hår men disse er utformet gjennom en kunstig prosess. Kvinner som ikke er velsignet med naturlige krøller foretrekker å besøke en frisør for permanent bølger, også kjent som skrivebeskytte. Det finnes ulike typer perms, som er avhengig av frisør og metoden som brukes til å krølle lokker. Hår er behandlet med kjemikalier og som definerer den type perm. Håret er også pakket rundt stenger, lengden på dette også påvirker måten en perm kan endelig se ut. For eksempel definerer bredden på stanga hvordan løse en curl vil se ut til slutt. Vertikale hår stengene brukes til å lage løs og vakre lokker. Horisontal stengene brukes til å opprette tettere perms som er nærmere hodet. Så, avhengig av hva slags utseende du ønsker, kan du velge den behandlingen deretter.
Grunnleggende trinn for Spiral Perm frisyrer; Bruk disse grunnleggende trinnene for å lage morsomme og flørtende spiral skrivebeskytte. Vask alltid håret og unngå å bruke en balsam før du begynner perming.
Ting skal du trenger, perming Rods, Tail kam, hårspenner, innpakningspapir, Håndklær, perming Kit, First, begynne med avskjed håret i fire seksjoner. Den første avskjed skal begynne i midten. Lag en annen avskjed som kan være omtrent halvveis ned mot baksiden området av hodet. Bruk hårspenner for å sikre denne delen.
Nå må du begynne fra den bakre delen av hodet ditt. Definitivt, trenger du en venn for denne prosessen. Ta én del for innpakning. Gre det og bruke innpakningspapir å dekke endene av håret. Denne prosessen bør gjøres for alle deler av tråder. Nå, begynner med pakket delen av hår og vikle den rundt stangen. Du kan rulle den og sikre med et band. Den samme prosessen bør gjentas for de andre delene av håret.
Når du har klart å vikle håret delene rundt stengene, er det på tide å anvende perming løsningen. I utgangspunktet, avhenger hva slags perming løsning som brukes på en tilgjengelig i perming kit. Alltid se instruksjonene gitt i slike kits. Sikre dette er brukt på håret jevnt. En annen ting du må huske på er tidsfaktoren. Tid deg selv som per varigheten gitt i settet. En del kan være pakket hvis du ønsker å se utseendet på at blah. Når dette er gjort, skyll håret veldig forsiktig. Etter skylling, bruke et håndkle til tørk fuktighet. Etter dette, må du bruke en nøytraliserer all over, jevnt. Vent i fem minutter og skyll håret med kaldt vann. Fjern stengene. Skylling håret igjen med vann kan være et alternativ ved behov. Unngå å bruke en sjampo umiddelbart etter prosessen.
Når perming prosessen er over, behandle håret enda mer forsiktig. Bruk produkter ment for behandlet hår. Unngå å gre håret i en energisk måte. Børste håret energisk bare løsne opp at blah. Når du blir komfortabel med ditt nye utseende, du trenger bare å ha det gøy! Team den opp med en nydelig kjole og få andre til å gå en nyanse av grønt!