Mor til brudgommen Wear

De sier at bryllupet båndene er laget i himmelen, og det bare at de to møtes her, i denne verden. Jeg vet ikke om det faktisk er sant. Men jeg er absolutt positiv til en ting og tror jeg alle vil være enige med den. Og saken er at bryllupet har ingen paralleller. Hele bryllupet scenariet er fortryllende. De to som ville være bundet i tråden av hellige ekteskap for evig, er på en annen vanlig alle sammen, heller, de er på cloud ni, for å være presis. Derfor, har en gang til kirkeklokkene rung, den generelle stemningen er magisk. Bruden er opptatt hver eneste lille detalj, og ønsker henne spesiell dag for å være perfekt, uten garderobe feil, mat og atmosfære "uhell". Nå garderobe funksjonsfeil strekker seg fra brudens slitasje til moren til brudgommen slitasje. Det er en stor turn-off for en brud, dersom mor til brudgommen ikke er i riktig antrekk, i harmoni med omgivelsene og generell flyt av brudekjole. Så for alle bruder å være, og mor til brudgommen-å-være, her er alt om mor til brudgommen antrekk og generelt mor til brudgommen kjoler.
Mother The Groom antrekk
Hva Style må hun ha?, Vel, først av alt, er det bedre å bestemme, mor til brudgommen slitasje, ved å ha en hyggelig prat med moren til bruden om hva hun skal ha på. Koordinere med antrekket hennes. Men det ville ikke innebære at mor til brudgommen bør kopiere hennes motpart! Bare være i sync med det brudens mor kommer til å ha på. For eksempel, hvis mor til bruden har på seg en kjole, med en nyanse i nærheten av fargen, kan si, sprudlende champagne, så kan du bruke en gylden mor til brudgommen kjolen. Likeledes, hvis hun kommer til å ha noe veldig enkelt og liksom tilfeldig, som en brudgommens mor, spiller du det ned og ikke være over toppen. Så vente på moren til bruden kjole først. I tillegg til dette, du må også huske på stedet som, hvis det er et utendørs bryllup som en strand bryllup, da, ville du ikke ønsker å bli flau av å bruke en lang ermer brudekjole, snarere enn noe kompakte. Du ville ikke vil at datteren-i-lov å mumle noe annet enn bryllup løfter, ikke sant? Nøkkelen er å ha noe som er behagelig, men som vil gjøre deg ser fantastisk!
Color misfarges?, Nå er dette er en annen svært viktig ting å vurdere når du velger mor til brudgommen slitasje. Som nevnt tidligere, å bli kjent med hva mor til bruden har på seg vil gi et rettferdig bilde av den totale omrisset av brudekjoler. Så velger en farge i henhold til som vil være en god idé. Tross alt, har mor til brudgommen til gel godt med den totale satt opp. Derfor, hvis alle har på seg fine, lyse farger, bør mor til brudgommen ikke synes at hun er avslappet eller hun spiller seg ned. Derfor velger, mor til brudgommen kjole, en farge som vil bli in-sync med de andre. Mens du velger fargen også vurdere din hud og hårfarge. Et annet svært viktig tips å huske på er at IKKE ha hvite. Det er et valg som standard for bruden, men dørene til hvitt er ikke åpne for deg, kjære mor til brudgommen! Dessuten er det ikke en veldig god idé for rene upraktisk, at hvitt er så mye utsatt for flekker og enda en liten flekk viser på den.
Her finner du det?, Svaret på spørsmålet hvor får du mor til brudgommen antrekk er veldig enkel. Det er noen butikk, der du har aftenkjoler og bryllupet ting. Du vil lett få en brudekjole der. Selv i et boutique vil du få en fin brudekjole. Hvis du har zeroed i, på en uformell og en formell utseende, så kanskje en butikk som har formell slitasje (i sammenheng med ekteskapet) vil være helt fint.
Så som mor til brudgommen slitasje er ikke en stor hassle, dersom planlagt og gjort systematisk. Kunsten er ikke å se glorete men for å være deg selv, komfortabel og trygg i det du slitasje. Da er du sikker på å rocke bryllupet! Ha en ball av gangen!