Micro Braid frisyrer

Spretne krøller eller sofistikert lag? Sedu frisyrer eller kort avlinger? Hmm, hvis bare livet kunne bli med færre valg, slik at man kan gjøre det riktige valget med letthet! Finne den perfekte frisyre er aldri en cakewalk. Faktisk kan det være den mest kjedelige ting i verden, hvis du ikke finner den rette frisør. Frisørsalonger har mange muligheter for unge sinn som ønsker å stå ut fra mengden. Mens noen velger funky frisyrer, er det andre som foretrekker å spille trygt og velge den elegante updos. Jenter er nok å velge mellom med den type kreative frisyrer som blir et raseri.
Når man er på utkikk etter en frisyre som samsvarer med holdningen til en person, er det bare én utseende som dukker opp i tankene mine. African American frisyrer har en viss egenart som appellerer til mange. Enkelte foreldre kan scoff tenårene for å velge for en slik frisyre. Hair flettene har alltid vært rundt og mest sett på afrikanske amerikanere. Men det er mange andre som ikke viker unna å prøve dette svært attraktive frisyre. Så, hva er big deal om fletter? Plenty, hvis du virkelig går i dybden, i dette faget. Du skal bli overrasket over å vite om eksistensen av ulike typer hår flettene. Fra cornrows til mikro flettene, er det en markert forskjell i stilen til hver enkelt. Så, hva er buzz om micro fletter? Disse er svært mye i etterspørselen selv blant folk som ikke har naturlig Afro hår. Hip-hop stjerner flaunt dem og tenåringer i dag, ønsker å etterligne dem. La oss ta en titt på denne stigende craze om mikro fletter og ulike typer mikro braid frisyrer.
Hva er Micro Braids? ; Micro flettene se bittesmå hår braids som trenger timer for styling. Disse hår fletter krever en ekspert frisør som det innebærer en kompleks prosess. Micro flettene, som alle andre Afro American hår braids kan bæres i lang tid. Å ha en stilig mikro flette frisyre ville også kreve at du har mellomlangt hår. Dette gir mer rom til frisør. Micro flettene er ganske små i utseende i forhold til alle andre fletter og er veldig delikat. Kvinner eller menn med fine hår bør unngå velger denne frisyre. Den grunnleggende flettene kan bli stylet på ulike måter for å skape nye utseende.
Micro Braid frisyrer:; Som micro flettene innebærer prosessen med å lage små fletter, er det bedre å holde frisyre litt på enklere side. Dette bør vurderes i tilfelle håret er tynt og sprøtt. Du kan knytte disse fletter eller la dem løs, valget er ditt. Den grunnleggende og enkle mikro flette frisyre ville være å bare plukke alle trådene og bind den inn i en enkel knute. En elegant hestehale som består av mange mikro flettene er ganske fashion statement. Den grunnleggende flettene kan videre vevd inn i hverandre for å skape et mer komplekst mønster. Med mer twists og flettene, kan du til og med lage din egen spesielle frisyre å starte en mote trend. Hvis lengden er problemet, kan du selv velge hair extensions. Mange frisører har porteføljer som kan gi deg en idé om hva slags design du trenger. Pass på at du gjør en sjekk på disse slik at du vet hvilken stil som passer deg best. Men mange anbefaler å holde disse flettene på enklere side. Dette for å unngå å forårsake mer spenning til hårstrå.
Hair Care for Micro Braids, Før du begynner pyntebånd håret ditt, at du har et hår vask og bruke en balsam. Du kan også fukte håret over natten med en varm olje behandling. ; Micro fletter trenger mye hår pleie og vedlikehold. For det første, unngå sportslige dette frisyre for lenge å forhindre at håret fra å bli svake. ; Vask dem med en mild shampoo og balsam. Skyll forsiktig for å unngå enhver form for rester blir liggende igjen i tråder. ; Du kan til og med olje i håret etter pyntebånd. For dette, bruk en lys hår olje av noe kjent merkenavn. ; For å holde håret ditt ser bra hele tiden, må du også følge en sunn diett og treningsprogram. Å sprite opp utseende, kan du også bruke fargerike perler eller skjerf. Tross alt er det om å skape din individuelle stil. Eksperimenter og bli kreativ å forårsake hoder til å snu din vei!