Hvordan lage bivokslysene

Bivoks er helst bedre enn parafin fordi den er blottet for alle kjemiske og dermed kan du brenne dem uten noen form for bekymring. For å svare på spørsmål om hvordan å lage bivoks lys, la oss først vite hvordan du gjør bivoks.
Forberedelse av bivoks å lage lys
Materialer som er nødvendige, Honeycomb capping, solenergi ovner, kne høye slange, stearinlys veker, ost klut, kaffe bokser, boller store eller panner og siler.
Fremgangsmåte: Vask voksen tildekking grundig i vann. Dette vil hjelpe i å fjerne all honningen. , Hvis det er noen store og sorte stykker av honeycomb, og deretter fjerne det. ; For å fjerne all honningen, vaske det en annen 3 til 4 ganger. ; Nå plasserer disse rene cappings i en sil eller cheesecloth som vil hjelpe til drenering. Dette handler om rengjøring av capping. ; Det neste trinnet er å smelte voks i en solovn. Over en kaffe kan, strekke et kne høye nylon strømpe. ; På toppen av slangen, plasserer capping. ; I solovn, plasser kaffe kan dyrke capping smelter helt, etter som du vil få smeltet voks. ; Fjern den fra ovnen og hell dette smeltet voks i former eller gjøre dyppet lys. ; Trinn om hvordan du gjør Beeswax Candles
Prosedyre 1:; Verktøyene og materialene du trenger for å lage bivokslysene er: 1 ark med bivoks, en bomull veken som er minst ½ tomme lengre enn bivoks ark og sakser. ; Skjær bivoks arket i to like deler. ; Plasser en av brikkene på en ren overflate, og lå en del av veken på kanten av bivoks arket nærmest deg. Minst ½ tomme av veken skal strekke seg fra hver side av bivoks arket. ; Start rullende fra kanten der du har plassert veken. Rundt veken, brette kanten av stykke bivoks. Seal det vel slik at når du fortsetter å rulle den, vil bivoks arket rulles opp pent og jevnt. ; Med begge hendene, rulle opp bivoks arket jevnt, langsomt og forsiktig ved å øve like mye press. Mens du rulle bivoks, pass på at du ruller arket rett og stramt, slik at lyset også blir rett. En rett og stramt stearinlys brenner godt, og vil også se bra ut. , Når du er i ferd med å komme til slutten, sakte ned hastigheten. Når du kommer til enden, skal lyset bli rullet tettere. ; Når du er ferdig med å rulle hele arket, forsegle kanten av rullen riktig slik at det ikke vil komme ut. , Den siste og siste trinnet er å klippe den ene enden av veken. Dette readies din bivoks stearinlys. Dette må ha løst søket på hvordan du får bivokslysene hjemme. Også med denne metoden kan du lære hvordan du gjør bivokslysene raskt. ; Prosedyre 2:; Denne prosedyren er veldig enkel og du kan også ta hjelp av barna. Ettersom denne prosedyren er forskjellig, vil barna helt sikkert liker å lage lys med denne metoden. Det materiale vil kreve er bivoks stekefettet, bomullstråd, en pott som har en diameter på 10 inches og 10 inches i høyden, et glass som har en høyde på 8 inches og 2 inches bredt og aviser for spruter. ; Bryt bivoks stekefettet inn i små biter med fingrene. ; Varm vann i en gryte og med hjelp av glasset, hell bivoks biter inn i potten. ; Varm bivoks til det smelter helt. Det tar en gjennomsnittstid på 15 minutter å smelte. ; Kontinuerlig omrøring vil fremskynde prosessen med å smelte. ; Etter voks smelter, dypp bomull strengen (veke) i smeltet voks stede i beholderen. Mens du gjør dette, bør beholderen plasseres på avisen, slik at selv om voksen søl ut, vil det ikke skade gulvet. , For at disse lysene til å bli rett, kan du bruke glass og for å få en bedre kvalitet på lys, kan du også dyppe dem i kaldt vann. ; Det vanligste spørsmålet som foreldre stiller er hvordan gjøre bivokslysene med barna. Denne prosedyren bør svare deres spørsmål og ville være egnet for barn håndverket som det krever mindre tid og innsats. Du kan til og løse dine venner og naboer "spørringer på hvordan å lage bivoks lys. Jeg er sikker på at med denne artikkelen på stearinlys gjør du kan gjøre bivokslysene raskt og enkelt, og etter at du har gjort stearinlys, kan du plassere dem i attraktive lysestaker. Mer om stearinlys.