String Trimmer Anmeldelser - Best String Trimmere

String trimmer, et viktig hage verktøy, blir også referert til som en linje trimmer. Det er en håndholdt enhet for å klippe gress og andre uønskede planter eller ugress. De er innebygd med elektrisk motor. Trimmerne er av to typer nemlig, gass trimmer og elektrisk trimmer. Det sies at tyngre de er gode for trimming høyt gress og ugress, mens de lettere komponentene som blir brukt på å trimme kortere gress. Den beste strengen trimmerne tillate tillegg og utskifting av tilbehør også. De er flotte for å opprettholde pene kanter langs senger og går, og dermed hjelpe til med hagearbeid.
Black & Decker Grass Hog NST2018; Denne trimmeren koster rundt $ 100 og veier nesten 7 pounds. Det er trådløs og brukes hovedsakelig for trimming kantene på en plen og er ikke å foretrekke for høye gress eller ugress. Disse trimmere består av Nikkel-Cadmium batterier. Du kan øke runtime til to timer med 2 batterier. Det fungerer fint på velholdt gress, men det er ikke kraftig nok til å håndtere høye gresset. Hvis den er koblet til strøm med en skjøteledning, kan du håndtere dem. Denne trimmeren er enkel å bruke og billig sammenlignet med tung gass trimmere.
Stihl FSE60; Prisen på denne trimmeren er $ 130 og den veier rundt $ 130. Selv om, er det tøft å håndtere i ledningen, kan denne trimmer effektivt kuttet sterkt ugress og høyt gress. Det gjør ikke mye støy og er enkel å bruke. Trimmeren ikke forårsaker mye forurensning, og du trenger ikke å kjøpe olje eller bensin for det. Dette trimmer varer lenge og kan også brukes med en 200 meter skjøteledning. Trimmeren er lettere enn gass trimmere men tyngre enn elektriske trimmere. Det er kostnadseffektivt i pris og i vedlikehold.
Håndverker 79197; ovenfor Trimmeren er priset $ 200 og veier 200 pounds. Denne fire takts trimmer er trådløse og kan klippe høye gress og ugress. Det er ikke bråkete og holder rent og forurensningsfri. Trimmeren trenger ikke noen blanding av olje og gass for sin drift. Denne strengen trimmeren er lett å starte. Dens line påfyll er også raskt. For skjæring, bruker den lengden på en pre-cut line som en guide. Det er utstyrt med delt aksler som tillater bruk av vedlegg.
Lehr Eco Trimmer ST025DC; Denne trimmeren koster rundt $ 210 og veier 15 pounds. Den har en buet skaft og er også utstyrt med en kraftig gass trimmer. Trimmeren bruker £ 1 propan beholdere drivstoff som i stedet for gass som fører til forurensning arrest og er dermed miljøvennlig. For to timer med kjøring, må du kjøpe en propan beholder verdt $ 3 til $ 5. Denne trimmeren er et flott alternativ til gass trimmere. Det er lett å starte og om nødvendig, kan tilbehør også legges til øke opp ytelsen.
Over presenteres er streng trimmer vurderinger i korte trekk. Nå kan du få den beste strengen trimmeren i henhold til dine valg og krav og "forskjønne" utseendet til hagen din.