Photovoltaic Helvetesild - Solar Roof Helvetesild

Hver gang du kommer over ordet "solenergi", det aller første bildet som kommer til hjernen din er det store solcellepaneler festet på taket. Mange unngår muligheten av solenergi, som de ikke ønsker å ødelegge utseendet på huset sitt ved å feste disse panelene. Nå kan du gå grønne uten at utseendet på bygningen eller hjemme. Løsningen ligger i å installere solenergi taket helvetesild eller photovoltaic shingel, i stedet for andre takmaterialer. I motsetning til tidligere solcellepaneler, er denne type taktekking singel billigere og også enkel å installere. Det tjener to formål på samme tid - og gir beskyttelse til takkonstruksjonen og produsere energi ved å utnytte sollyset.
Hva er Photovoltaic Helvetesild?
Photovoltaic helvetesild er også kjent som solenergi taket helvetesild. Disse er som vanlig Takshingel men forskjellen ligger i det faktum at solenergi celler er innarbeidet i strukturen i solenergi taket helvetesild. Disse helvetesild ser ut som noen vanlig tak singel og kan ikke skilles lett. Når faste, letter varmen fra solen sterk binding mellom helvetesild, som danner en værbestandig segl over taket. Det hevdes at den spesielle støttestrukturer som kommer med disse photovoltaic solenergi panel helvetesild tåler vind med en hastighet på opp til 80 mph.
En photovoltaic solar taktekking består av en PV modul, som betegner den fotovoltaiske helvetesild som produserer elektrisk strøm, batteri lagring og en inverter og ledninger, som muliggjør konvertering av likestrøm (DC) fra sollyset til vekselstrøm (AC) kreves for husholdningene. Små systemer kan være direkte knyttet til utstyr, mens de store blir brukt frittstående å levere energi til hele bygningen. Størrelsen på photovoltaic helvetesild avhenger av energibehovet. Normalt kan hver solenergi taket singel produsere 17-50 watt, som kan legge opp til betydelige beløp, hvis du tar hensyn til hele arealet av taket.
Installasjon av Photovoltaic Helvetesild
Det har blitt observert at installasjonen av solenergi taket helvetesild er mye enklere, sammenlignet med solcellepaneler. Det er en vanlig misforståelse at området på taket hvor du planlegger å installere solpanel helvetesild bør motta direkte sollys. Men, som per talsmenn for dette produktet, er nok dagslys tilstrekkelig for disse helvetesild å produsere elektrisitet. Derfor er det hevdet at det er gunstig å installere solenergi taket helvetesild på begge, foran og bak sider av taket. Installasjonen av disse helvetesild er lik som asfalt helvetesild. Etter installasjonen er ledningene koblet til apparater eller belysning systemer.
Fordeler med Photovoltaic Helvetesild
En av de aller åpenbare fordel er miljøvennlig natur, kombinert med lave kostnader av elektrisitet. Alt du har å bruke er kostnaden av helvetesild og installasjonen avgifter. Når det begynner å virke, kan du spare opptil 60% av strømregningen. Siden det ikke er behov for noen ekstra lag under disse helvetesild kan du lagre det regning også. Solar taket helvetesild ser mye bedre enn solcellepaneler og er mer stabile. Å være lett, er det svært enkelt å installere disse helvetesild. En annen fordel er at disse helvetesild er lett utskiftbare.
Hvis huset er under bygging, kan du enkelt installere disse photovoltaic helvetesild. Ellers kan du erstatte den eksisterende med solenergi taket helvetesild. Noen steder, offentlige tilskudd er også tilgjengelig for installasjon av disse solar takplater / helvetesild. Du kan imidlertid også fremme 'go green "-kampanjen ved å tappe solenergi gjennom disse helvetesild.