Hvordan skjerpe en Reel Mower

Reel gressklippere er nyttige verktøy for å klippe gresset på plenen. Gressklipping blir mindre kjedelig med snelle gressklippere. Populariteten til disse gressklippere er på vei opp da de ikke er bråkete når du skjærer gresset. Reel gressklippere tilgjengelig i dag er lett og enkel å skyve. Men, klippe plenen med butte blad er ikke til nytte som reel klipperen vil ikke være i stand til å klippe gresset. Sliping av kniver er en integrert del av reel klipperen vedlikehold og reparasjoner som må utføres med jevne mellomrom. Selv om de fleste hjul gressklippere har utskifting blader, bruker dem ganske ofte kan være dyrt. Lære å slipe en reel klipperen hjemme er verdifullt og kan gi de ønskede resultater.
Sliping Kits; Sharpening kits brukes ofte til å skjerpe en reel klipperen. Disse pakkene inneholder alle nødvendige elementer som for eksempel skarphet compound og en pensel som kreves for å skjerpe en reel klipperen. Dette er den rimeligste hjul klipperen spisser og kan være effektivt brukes av alle.
Hvordan skjerpe en Reel klipperen; For å skjerpe en reel klipperen, må du demontere hjul klipperen. Først må du ta av håndtaket som det kan bli en hindring. Du kan gjøre dette ved å fjerne boltene som festet på hver side av bittet klipperen. Dette kan være en tøff jobb, spesielt hvis bittet klipperen ikke har vært demontert i lang tid. Skiller bolten og mutteren blir ganske vanskelig, selv i gamle hjul gressklippere.
Slå reel klipperen på siden og ta ut sidedekselet på hjulet med en skrutrekker. Du vil se en ring som festes hjulet for gressklipperen. For å fjerne ringen, bare skyve det vekk med en stor Fathead skrutrekker. Når ringen er fjernet, kan du dele opp hjulet fra hjul klipperen. Det neste steget er å ta ut utstyr som er plassert inne i hjulet. Du trenger ikke å bruke noen verktøy for å fjerne det. Giret kan lett tas av for hånd.
Skarp kit kommer med en sveiv. Skyv dette verktøyet over det lille stykke metal der utstyret ble montert. Nå roter sveiven med klokken, slik som å slå bladene bakover. Dette er kjent som "backlapping metoden" av skjerpe reel klipperen. Å skjerpe knivene, må du søke en skjerping løsning som kommer sammen med filsett. Bruk pensel til å male bladene med denne løsningen. Hjulet Klipperen har 5 blad for å kutte gresset. Så sørg for at du bruker løsningen jevnt på alle bladene.
Nå tilbake til reel gressklipperen bladet oppskarping (backlapping metode) ved å dreie sveiven mot klokka for rundt 10 minutter. I tilfelle føler deg sliten, ta en pause og fortsette igjen. Du må fortsette til du er i stand til å se skinnende seksjoner (glatt metall kanter) på hvert blad. Når du observerer de skinnende delene, er din jobb komplett og det tid for å montere klipperen igjen. Å vite om du har vært vellykket i skjerpe reel klipperen, prøv reel gressklipperen over en del av plenen.
En grunnleggende vinkelsliperen kan også brukes til å skjerpe en reel klipperen. Men dette er metoden vanskelig og krever profesjonell hjelp. Det er komplisert og kan spise opp en stor mengde tid. På den annen side, skjerpe reel klipperen er mindre tidkrevende, og mye tryggere enn slipe knivene ved hjelp av en vinkelsliper.