Keramisk Tile Installasjon: Installasjon keramiske vegg fliser

En flis kan kalles en produsert form av keramikk, metall, stein etc. Alt dette er slitesterke materialer. Ordet flis kommer fra et fransk ord som heter 'tuile'. Fliser brukes til mange formål, som for eksempel taktekking, tak, gulv osv. La oss gå videre til å forstå prosessen med å installere en keramiske vegg fliser.
Ceramic Tile Installasjon - Material
For legging av keramiske veggfliser, krever at du keramiske fliser, lim for fliser, en fugemasse blanding, måling bånd, blyant, nivå, caulk, en sag som brukes til å kutte fliser, svamp, sparkel, fliser avstandsstykker, gummi flyte, og avstandsstykker.
Installere keramiske vegg fliser; Første trinn er å sette den rette oppsettet på veggen. For å installere keramiske fliser, måle lengden og bredden på veggen din, finne og starte installasjonen fra midten av veggen. Videre å sikre om flisen mønsteret passer ordentlig på kantene, "tørre passer" flisene. , Nå, med hjelp av en blyant, bør noen horisontale og vertikale linjer merkes på veggen, som størrelsen på brikken må være den samme på å nå hver ende. ; Det neste trinnet er å bruke flislim på veggen med hjelp av tannsparkel og fikse flisene på limet. Ikke glem å legge igjen mellomrom mellom flisene som kan gjøres med hjelp av flis avstandsstykker. For å feste flisene fast til limet, vri flisen litt på limet. ; Videre trim flisene på endene, om nødvendig. Hvis flisene er skarpe i endene, kunne en sandpapir brukes til å jevne dem. ; La flisene tørke og bånd skikkelig med lim for hele natten. , Kontroller at flisene har tørket opp neste dag og deretter fjerne flisen avstandsstykker, Neste trinn er å blande fugemasse. ; Påfør fugemasse på en ca 45 graders vinkel ved hjelp av en gummi float. Det overskytende eller uønskede fugemasse blandingen kan fjernes ved hjelp av en svamp. ; Fjern disen som vises på mørtelen etter ca 60-70 minutter. ; Det siste trinnet er å ta caulk og forsegle kantene. ; Mens du bruker keramiske fliser på veggen, mange mennesker kommer over noen vanlige spørsmål som: Hva slags lim bruker jeg på en keramisk veggen? eller Hvordan male et keramiske vegg fliser?. Vel, er en latex lim eller lim foreslått å bruke for å styrke båndet mellom flis og vegg. Maleri en keramiske vegg flis er ikke en vanskelig jobb. Du trenger å skrubbe flisene for å rengjøre den helt. Det neste trinnet er å ta et sandpapir og en sand blokkere og fjerne den glansede overflaten fra hver og hvert hjørne av flisen. Videre, etter rengjøring av fliser, gjelder obligasjonen primer for å lime fliser og maling. På tørking av primer, maling flisen med en oljemaling og la det tørke. Du må bruke en rekke strøk og la fliser tørke, så en sterk overflate er opprettet. Denne prosedyren kan brukes for innendørs samt utendørs keramiske veggfliser.
Når du installerer keramiske veggfliser, må du ta noen forholdsregler. Det er nødvendig å bruke hånden hansker når du bruker fugemasse og lim. Fliser kan utvikle skarpe kanter, derfor passe på å unngå å bli såret og behandle flisene forsiktig. En vanntett fugemasse ville bli foreslått dersom flisene er sannsynlig å bli våt. For å forbedre utseendet, kunne attraktive designer fliser være valgt, og du kan bruke din kreativitet og fantasi, mens maling av fliser.