Hvordan få en Loft Bed

Loft og køyesenger er store soverom møbler idé om plassen ledelsen. Loftssenger brukes også i skip, ubåter og til og med fengsler. Folk som har relativt små soverom kan definitivt gå for loft senger, slik de er veldig praktisk. Du kan gjøre en loft seng spesielt i barnas soverom, som de har en stor attraksjon for dem. Loftssenger kan selvsagt være lofted over bakken, og gir mer tomt rom som kan brukes for en annen seng, en studie skrivebord eller som et skap. Du kan referere til disse loft seng ideer, for mer informasjon.
Hvordan få en Loft Bed?
Materiale til å lage en Loft Bed; Materialene som kreves for å lage en loft seng kan være oppført som under:; 4x4 lumbal styrene 8 'lang (4 stk), 4x8Sheet av kryssfiner (3 / 4); 2x6x8 vanlig lumbar (3 stk); 1x3.5 ferdig brettet 8 'lang (3 stk); Tørrvegg skruer (5 / 8) og bolter, husk å unngå lumbale som er kjemisk behandlet på. Ikke bruk spiker, da de vil redusere holdbarheten av loft sengen. Du kan også liker å lese om loft bed byggeplanene.
Prosedyre for å Lag en loft seng, men fremgangsmåten for å gjøre loftssenger kan være oppført som under:; Som vi lærer hvordan å lage en loft seng, som er tvilling madrasser, må vi spare et område på omtrent en tomme og mer , som på loftet sengen sitter på plattformen på ca 38x76. Klipp ut en 2x6 til lengden på 76 og den andre i 37, Overlapping i mindre deler med de større, og dermed innen du er ferdig, bør strukturen se ut som en boks som måler 40x78. Sikre alle lumbale styrene med gips skruer. , Klipp kryssfiner brikkene etter størrelsen på lumbar boksen. Ved intervall på rundt to meter, installere drywall skruene. ; Ta 4x4 og legge dem ved siden av hverandre med deres ene enden berøre soveromsveggen. Mål 44 og tegne et nivå linje på tvers av alle de fire styrene. ; Plasser to av 4x4 på en slik måte, at deres ytre kantene er parallelle med hverandre forlate 78 i mellom dem. ; Vinkel plattform på innleggene på en slik måte at kryssfiner (oversiden) berører tidligere trukket linjene på innleggene. Installer to hull gjennom 2x6 til halvparten av 4x4 ved hjelp av bor. ; Koble plattformene til innlegg med hjelp av bolter og gjenta prosedyren med den andre siden av sengen også. Løft opp denne rammen, og stedet der du vil den skal være. ; Slutt, alt du trenger å gjøre er å legge en madrass over loft sengen. Ikke glem å gjøre stigen for å klatre på loft bed!
Hvordan få Ladder for en Loft Bed?
Making stige for din loft seng er svært enkelt i forhold til å gjøre en loft seng. Ta to innlegg fra ønsket høyde og bli med biter av noen 2x6 til dem. Skru dem tett for sikkerhetstiltak. Den største ting om loftssenger er mengden av plass som er lagret, som kan brukes til mange formål. Du kan legge en hyggelig futon sofa, et toalettbord, studere tabell eller en curtained fort i henhold til din egen fantasi. Du kan også få barnet til å delta i dette soverommet dekorere, som også vil styrke hans kreative evner.
Dette var alt om hvordan å lage en loft seng. Håper denne artikkelen om å lage loftssenger vil vise seg å være nyttig for deg.