Kjøkken Storage Skap - Ideer og løsninger for Kitchen Cabinetry

Du vil aldri finne nok plass til å lagre ting på kjøkkenet ditt skap, uansett hvor store de er. De fleste av oss er for lat til å organisere ting og så, ender opp med å ha rotete skap og overfylte hyller. Noen ganger gjør upraktisk struktur kjøkkenet Cabinetry det umulig å organisere ting. Hvis du har en nærmere titt inni skapene, vil du finne det fullt av ting, som du sjelden bruker. Ofte er det minner knyttet til disse tingene, så det er denne skyldfølelsen faktor som hindrer deg fra å bli kvitt disse uønskede ting. Du trenger imidlertid å komme over følelsene dine og bli kvitt disse tingene, som de i stor grad bidrar til rotet på kjøkkenet.
Følgende er tipsene for å organisere kjøkkenet skap.
Møbler og Flow, Dette er den viktigste faktoren som vil avgjøre staten kjøkkenet. Dersom, på tross av alle dine anstrengelser, ender du opp med en rotete kjøkken, betyr det at det er en drastisk feil i utformingen av kjøkkenet ditt skap. Du har sannsynligvis ikke har rett mengde plass til de rette tingene på riktig plass. Hvis mulig, fornye kjøkkenet i henhold til nytt design som vil tillate deg god plass til alle tingene. I tilfelle kjøkkenet remodeling er ikke mulig, se om du kan gjøre endringer i eksisterende design.
Bli kvitt uønsket Clutter; Som nevnt før, er den viktigste årsaken til rotet på kjøkkenet akkumulering av uønskede ting. Tøm alle hyller og skap, og begynne å sortere ting i henhold til frekvensen av deres bruk. Du kan gruppere dem i hyppig brukt, og til brukes, sjelden brukt, aldri brukt og ikke brukbare. Sett til side de oftest brukte ting som du må ordne dem pent i sine respektive posisjoner. Konsernet og til brukes tingene og lagre dem sammen i et stort skap. Så langt som sjelden brukt ting er bekymret, kan du sannsynligvis gjøre uten dem, siden du likevel bruke dem en gang i året eller så.
Gruppen av brukte aldri ting er bundet til å gi deg litt tøff tid. Dette er de tingene som har følelser knyttet til dem som satte middagen din mor begavede deg når du først fikk din egen leilighet eller en Kina sett som ble sendt ned til deg som en familie arvestykke. Du vil sannsynligvis finne det for vanskelig å gjøre unna med disse tingene, dermed kan du vurdere å donere disse tingene eller gifting dem. Som for arvestykker, du alltid har en mulighet til å passere dem ned til neste generasjon i familien.
Gruppen av ikke brukbare ting vil dekke en rekke ting som er ikke mer i stand. Kast disse tingene så snart du legger hendene på dem. Tross alt, er sprukket kopper og tallerkener, foreldreløs pot-lokk, gamle hvitevarer etc. neppe kommer til å være nødvendig til enhver tid i fremtiden.
Re-organisering, Igjen segregerer tingene etter type. Ordne alle på kjøkkenet bestikket i en skuff, plater i ett skap, krydder krukker i en hylle og så videre. Deretter sette gryter og panner sammen med lokk. Oppbevar bestikk separat i en skuff. Hold tunge lagercontainere i basen skap eller øverste hyller, siden du wont være å ta dem ut så ofte.
Smart bruk av møbler; Du kan enkelt lage ditt kjøkken romslig og praktisk å bruke, ved å gjøre smarte bruken av møbler. Frittstående rammeløse skap kan settes på en ledig vegg eller over synker. Som disse skapene er tapering bunn, vil de ikke gi noen hindring på kjøkkenet. Du kan velge mellom en rekke smarte biter av kjøkkeninnredningen som pegboard skuffer, platespiller dører, pop-up hyller etc. for å gjøre kjøkkenet mer organisert.
Dette var noen av de kjøkkenskapet lagringsløsninger som vil hjelpe deg å gjøre ditt kjøkken ryddig. Imidlertid må du vurdere ditt kjøkken lagringsplass og antall elementer du ønsker å lagre i det, og formulere dine egne kjøkken skap lagring ideer.