Creative måter å gi penger som gaver

Shopping for gaver er noe vi alle elsker å gjøre. Kjøpe ting for våre nære og kjære, og ser et smil spres over på ansiktet er virkelig en uvurderlig øyeblikk. Gleden over gifting ting for andre kan ikke beskrives. Men, det er tider da du kanskje føler deg forvirret tenke riktig gave. Det er da man føler gir penger kan være et bedre alternativ som mottakeren kan i det minste kjøpe noe han / hun liker eller trolig spare det for en regnfull dag. Penger er spesielt en bedre idé til gave tenåringer når du egentlig ikke finne noe passende i gavebutikker. Likevel, det er mange som føler gifting penger ikke virker egentlig som en veldig fin mulighet som det kanskje ikke ser veldig personlig. Men det er mange kreative måter å gi penger som gaver, og dette vil gi det et personlig preg. Det vil også fjerne den første rar følelse man får samtidig som det gir pengene som en gave for enhver anledning. Ta en titt på disse kreative måter å gi penger som gaver.
Kreative og morsomme måter å gi penger som gaver:: Kjøp en liten sparegris eller noe slikt morsom gave som har en kombinasjonslås. Plasser pengene i denne og pakk den opp. Gifting en sparegris som har en kombinasjon lås vil også lære mottakeren viktigheten av å spare penger. Denne kreative ideen er spesielt nyttig for de små!
Har du prøvd en skattejakt? Vel, vil denne kreative ideen fungerer bra med tenåringer. Mark bestemte områder rundt i huset og la ledetråder. Når du gir mottakeren den første ledetråd, han / hun vil ha en morsom tid å løse puslespillet. Finne penger når siste ledetråd er løst vil legge til spenningen og ta bort på annen måte "trist følelse" av å motta penger som en gave.
Små elsker ballonger. Hvis det er en bursdag du planlegger for, tape pengene til halen av ballongen. Dette vil gjøre det synes som en drage hale. La ballongene løs inn i rommet når mottakeren våkner. La ballongene svever rundt i rommet, men selvfølgelig, pass på at vinduene er stengt! Eller annet, noen andre kan ha en lykkelig tid med kontanter gave!
Gifting kontanter til tenåringer eller små kan være noe risikabelt i tilfelle de bruker alt på en gang. For å unngå en slik situasjon, kan du få rabatt kuponger hjemme. Bestem beløpet som skal begavet. Klargjør kuponger tilsvarende. For eksempel kan du tildele et visst beløp som shopping kostnad og en for film. Mottakeren kan deretter komme til deg med kupongen som, og når han / hun ønsker å bruke pengene.
Tjene penger origami er en annen pen idé som en kreativ måte å gaven penger. Dette ville imidlertid kreve praksis med papir origami. Bla gjennom online eller utstyre deg selv med bøker om origami. Når du får taket på origami, du kan tjene penger origami uten fretting om rive notene! Penger origami er en flott måte å presentere pengene som en gave.
Disse kreative måter å gi penger som gaver er bundet til å glede mottakere! Gifting penger er ikke lenger en kjedelig oppgave som du kan se!