Hjemmelaget Vindmøller

I nyere tid, er hjemmelaget vindmøller stadig mer populært. Mange mennesker har installert vindmøller i bakgården i hagen deres. Hjemmelaget vindmøller er enheter som konverterer den kinetiske energien i vinden til brukbare former for energi. Energien som produseres kan brukes til å generere elektrisitet eller drift av pumper, vifter, kjøleskap, tv, datamaskiner osv. Ved hjelp av hjemmelagde vindmøller, kan du minimere strømregningen med om lag 70 prosent. Hvis energiforbruk er mindre, kan du til og med eliminere din strømregning helt, med bruk av hjemmelagde vindmøller. La oss ta en titt på arbeidsplassen, installasjon og fordeler av hjemmelagde vindmøller.
Arbeid av Hjemmelaget Vindmøller
I likhet med vindturbiner, hjemmelagde vindmøller består av blader for å fange vindenergien. Rotorene eller blader roterer når vinden treffer dem. Når vindhastighet akselererer, til hastigheten på bladet rotasjon øker, som igjen utløser skaftet produsere energi. Energien, og dermed produseres, kan brukes, enten for å gi strøm direkte eller lagre i tomme batterier. Mengden energiproduksjon fra hjemmelaget vindmøller er proporsjonal med hastigheten på turbinen rotasjon, avhengig av vindhastighet.
Den samlede effektiviteten av hjemmelaget vindmøller basert på ulike faktorer, som for eksempel høyden på tårnet som huser bladene, og lengde og pitch av bladene. Det er verdt å notere at hjemmelaget vindmøller er best egnet i vind områder. Bladene bør plasseres på en slik høyde at den maksimale hastigheten på vinden kan utnyttes. For å være presis, bør høyden på tårnet bli bestemt, ifølge vindhastighet.
Installere Hjemmelaget Vindmøller
Hjem vindmøller tilgjengelig i markedet er svært dyre å kjøpe. Prisen kan variere fra noen få tusen dollar til mer enn $ 15.000. Et annet bedre alternativ ville være å bygge et lite vind-drevne generatoren på egen hånd, noe som er kostnadseffektivt (ca $ 250) og en interessant utfordring. Den månedlige spare på strømregningen vil lett gjøre opp installasjonen kostnadene i et par måneder. Bygg-og installere en hjemmelaget vindmølle er ikke en vanskelig oppgave. Du kan følge trinn-for-steg instruksjon guide, som vanligvis kommer med bilder og / eller videoer.
Fordeler av Vindmøller
Det er ingen tvil om at fossilt brensel vil løpe ut i nær fremtid. Følgelig vil kostnadene av all energi som for eksempel elektrisitet og bensin øke til om lag 40 prosent de neste tiårene. Den største utfordringen er å søke etter fornybar energi. Det eneste svaret ville være bruk av alternative energikilder, slik som solenergi og vindenergi.
Det er mange fordeler med å bruke hjemmelagde vindmøller, gjør de bruk av fornybar energi, noe som betyr at energikilden er fylles opp naturlig og vil alltid være tilgjengelig. En annen stor fordel er, i motsetning til fossilt brensel, ikke fornybare energiformer ikke produsere drivhusgasser som karbondioksid. De generere ren energi og ikke forårsake noen skadelig effekt på miljøet. Dermed hjemmelaget vindmøller spille en viktig rolle for å bekjempe miljøforurensning, klimaendringer og global oppvarming. Så, hvorfor ikke, implementere det i dag og spare miljøet ved hjelp av hjemmelagde vindmøller og lagre energi på samme tid.