Særpreg American Society

The United States of America er et land så forskjellige og unike som sitt folk. Helt fra oppdagelsen av den nye verden og gjennom hele Amercian historien, de innfødte og nybyggerne har lært av en rekke leksjoner på stridigheter, utfordre og toleranse. Generalisering samfunnet for egenart er ikke en lett oppgave i det hele tatt. Dette er hovedsakelig fordi hver segment av dette samfunnet har sin egen distinkte og unike egenskaper. Mens indianerne er en hardfør mye, nybyggerne brakte i allsidighet i bruken av ressurser for hånden og kolonistene innledet i omfang for fengsling og sammensmeltning av mangfold.
De andre påvirkningsfaktorer inkluderer størrelsen på nasjonen og dens klimatiske variasjoner. De geografiske forskjellene har stor innvirkning på de etniske gruppene. Denne flott blanding av folk og tradisjoner bidrar til variasjon. 'Hvis variasjon er livets krydder "og deretter amerikanske samfunnet er absolutt ved roret av krydder listen! Den karakteristiske trekk ved dette samfunnet kan variere litt fra Atlanterhavet til Stillehavet, men fortsatt etablert i et show av:
Individualitet
Amerikanerne er kjent for å verdsette og respektere deres individualitet. De har en ånd som har holdt seg uanfektet selv i øyet av stormen av globale selvmotsigelse. Folket i Amerika personifiserer spenst og likestilling. Det er ikke som om de ikke feile eller lære av bitter lærdom, men læringen var rask og grundig. Akkurat som sine stevne med kolonisering og den amerikanske borgerkrigen, de også kjempet og smeltet raseforskjeller med lik kraft og karakterstyrke. Deres beslutninger var og er alltid basert på det faktum at de anerkjenner den underliggende enhet i tanke, ord og gjerning.
Fryktløshet
De tror at de utformer sin egen skjebne som nasjon. Amerikanerne har aldri følt frykt for å snakke opp og motsette. Det neppe betydde noe om sannheten ble snakket av Abraham Lincoln, eller våget av Rosa Parks. De har alltid uttrykt sine meninger og tanker om forskjellige temaer og verdier. Kvaliteten av å være fryktløs gjør dem i stand til ærlig å uttrykke politiske meninger og leve opp til de frihetene som skjenket dem som en nasjon av USConstitution. Faktisk, denne evnen stå fryktløs i enhver situasjon utdanner amerikanere å avstå fra raking opp klassebevissthet og distinksjoner.
Concern
Amerikanere tar sitt vennlige naturen til neste nivå og viser genuin interesse for globale spørsmål. Enten det er deres deltakelse som premissleverandører i Forente Nasjoner (FN) eller som ofre for global terrorisme, har de aldri nølt med å bidra positivt til verden. Deres bekymring har gjort dem til ofre for misforståelser og ondskap, men dette har aldri stoppet dem fra å gjøre en innsats mot nødvendig forandring.
Uformell og realistisk
Amerikanerne er kjent for å være svært komfortable med å være uformell. Dette er ikke begrenset bare til en kleskode eller fakter, men til livet generelt. De er kjent for å være folk som bryter gjennom lenker og erklære frihet fra hustak. Og likevel, under alt dette forblir de sensitive mot sine selv og andre. Så langt som å være realistisk er opptatt, kan amerikanere eller ikke kan slå tilfeldig bekjente til ekte vennskap, men det første navnet vane hjelper til å smelte grenser og synke forskjeller. Little lurer på hvorfor deres variant av det engelske språket har blitt så godt mottatt verden over. Til tross for Unlearning og relearning involvert, variasjonene i stavemåte og uttale faktisk være mer fornuftig!
Amerikanske folk kan leve av regelen om at "tid er penger", men når de velger å slappe av, er det ikke sammenlignes med noen andre. For dem er punktlighet er en dyd og profesjonelle liv er like behagelige som personlig. Amerikanerne er kjent for å være materialistiske og flaunt det uten den minste hemming, mens ikke shying borte fra erkjennelsen områder der de sakker akterut.