Ideer for Husband's Birthday

Bursdager er en tid for moro og munterhet, uansett alder! Planlegging for en ektemanns bursdag gave i de første årene av ekteskapet kan virke som en vanskelig oppgave for en kone. Med tiden, men når en hustru får taket på sin partners liker og ikke liker, planlegging for en gave eller en overraskelse vil være relativt enkelt! Har du noen gang fått følelsen av at mannen din allerede har alle de tingene du kan muligens presentere ham? Eller kanskje, ikke å kunne måle hans smak, som gjør ting enda vanskeligere. Kvinner ut for å gjøre sine mannens bursdag en minnerik opplevelse, kan ta en titt på disse ideer for å gjøre dagen hans virkelig spesiell.
Ideer for Husband's Birthday:; De viktigste essensen av ekteskapet kan gå seg vill når et par blir veldig opptatt med sine individuelle profesjonelle liv. Kvinner ... vær oppmerksom på i dette tilfellet, må du først tildele nok tid for mannen din og planlegge sin bursdag. Har du begge vært for involvert med arbeid i det siste? Har du følt at romantikk har vært savnet på grunn av den daglige grind? Bruk din manns bursdag som en sjanse til å gjenopplive de følelsene som har gått tapt gjennom årene! Plan for en spesiell tur pakke. Er han den utandørs type til en person? Har han elsker fjellet eller stranden? Se etter spesiell ferie planer med reisebyråer, eller overraske ham om morgenen med et lidenskapelig kyss. Utstyr deg selv med en piknik kurv og dra til din hemmelige destinasjon. Vennligst la all overflødig bagasje arbeid problemer bak.
Det er tider når du føler du står fast med en "Mr. Impossible ". Hvis du ikke kan egentlig bestemme hva slags gave å kjøpe, hvorfor ikke velge en gave kurv! Gavekurver er lett tilgjengelig på noen av gavebutikker. Imidlertid ville en hjemmelaget gave kurv bli en enda bedre idé. Her kan du shortlist ditt eget valg av gaveartikler som skal være med i kurven. Menn og deres kjærlighet for gadgets er ikke noe nytt for noen kvinne. Lag en samling av gadgets han virkelig trenger. En iPod eller et tilbehør til bilen sin vil bringe et smil på ansiktet hans. Samle disse gavene, og arrangere dem i en kurv. Dekk med cellofan og slips en vakker rød sløyfe. Se så! Handlekurven er klar til å være begavet.
Når var siste gang mannen din bortskjemt selv? Hvorfor ikke gi ham et gavekort på et spa og kanskje, selv du kan bli med ham og bli skjemt bort sammen i hendene på en ekspert. Hvis spa er egentlig ikke hans idé om avslapning, kan du velge å være hans spa ekspert hjemme. Gjør dagen hans virkelig spesielt ved å gi ham en beroligende massasje. Et levende lys, hjemmelaget måltid for natta er den beste måten å avslutte dagen. Slå på myke lys og spille litt romantiske sanger. Kle deg i ditt beste antrekk. Pop champagne og en romantisk tid hjemme. Han vil sikkert skatter dette øyeblikket for alltid.
Planlegg en skattejakt. Drop spor som han trenger å tyde. Se spenningen, som han kjemper for å finne sin bursdag gave. Sammen med gaven, igjen en håndskrevet notat som beskriver hva han betyr for deg. Hell ut alle dine tanker og følelser på papiret. Dette er en emosjonell fødselsdag han vil verne om i årene som kommer. Dele dine innerste tanker i form av et kjærlighetsbrev eller et dikt, er en uvurderlig gave du kan gi, snarere enn noe kjøpt hyllevare.
Gjør din manns bursdag en spesiell en med disse ideene. Jeg er sikker på, vil du ha masse gøy. Lykke til!