Anniversary Ideer for ham

Mens du tenker på jubileet ideer for ham, husk at de er for ham, så de må være i henhold til hans liker og ikke liker, og ikke din. Det kan hende at du har noe blomstrende i tankene, men han liker noe rocking, så gjør det rocking! Tross alt, er gleden i ansiktet hans det som betyr noe til slutt, er det ikke?
Candlelight Dinner
Jeg vet dette er en gammel idé, men det er også den mest romantiske. ; Velg et rolig sted. Det kan være din gårdsplass, eller en strand, eller en restaurant. Velg en plassering som er tilbaketrukket. Grunnen til dette er enkel. Du ønsker å tilbringe litt kvalitetstid sammen, forfriskende minnene, og det vil være nesten umulig å gjøre dette midt i et publikum. Prøv å gjøre innredningen på egen hånd. Dette vil gi det et personlig preg. ; Du kan bruke hvite liljer eller en kombinasjon av røde daises og gardenia blomster. Hvis du velger et sted i nærheten av en vannforekomst, må duftelys som flyter på vannet. Fancy oljelampene kan også brukes til dette formålet. Romantisk musikk, noe sånt som «Crazy in Love" og "Come Away with Me" er et must! ; Feiring med champagne ville være ufullstendig! All time populære Brut champagne eller Roederer Estate Anderson Valley Non-Vintage Brut vil definitivt forbedre feiring. Selv gode gamle vin vil gjøre. ; Bare dekorasjoner ikke vil gjøre. Du må også tenke på maten. Holde hans smak i tankene, prøve noen forskjellige retter. Hvis du er en god kokk, forberede den på egen hånd, ellers bestille fra en god restaurant. Dette er ikke riktig tid for eksperimenter! ; Bare sørg for at antrekk er i samsvar med dekorasjoner. ; Arranger en Get Together, du har fullført et år av vellykkede samvær ... la andre vet også! Your jubileum er også viktig for folk som er nær deg. Invitere dem til festen. Livet har blitt så hektisk at vi knapt får en sjanse til å se våre kjære. Din partner vil sikkert være glad for å se hans familie og venner til stede for anledningen. Dette har også en fordel, når han ser din hengivenhet og bekymring overfor familien sin, vil han falle forelsket i deg igjen! (Du kan ikke alltid være uselvisk!) ; Du kan også kaste en overraskelsesfest for ham. Denne ideen fungerer alltid. Du kan ta hjelp av sine nære venner om dette. Mer om party ideer. ; Noen Wild Anniversary Ideer for ham
Hvis du ikke er overbevist med disse tradisjonelle ideer, prøve noen av disse kreative ideene jubileet for ham. ; Andre bryllupsreise! Går til samme reisemål hvor du fikk din første bryllupsreise blir spennende! Du vil bli oversvømmet med alle de søte, vakre minner fra din første bryllupsreise så snart du kommer til stedet. Dette vil bringe dere begge nærmere. ; Utforske noen nye steder. Alltid tenkt på å gå til Egypt eller Antarktis? Her er din sjanse! Ta en pause fra den vanlige rutinen og utforske verden. Prøv noen uvanlige feriemål som Solomon Islands eller Sibir. Pakk kofferten og overraske ham! ; Go crazy! Jeg er sikker på at han må ha fortalt deg en dag om sin lidenskap for noe som strikkhopping eller dykking. Ta en pause og feire din jubileum hoppe fra Kawarau Bridge! Hvis vann fascinerer ham, ta ham dykking i Florida! ; Tilbringe tid på et cruise med ham er også en god idé jubileum. Mer om bryllup jubileer. ; Gave ideer for ham, jubileum gaver er spesiell og forskjellig fra alle andre gaver! En stor ramme med et bilde av dere begge vil være et godt alternativ. Du kan plassere den på sitt kontor, eller et sted hvor han kan alltid se på det. ; Den nyeste Sony Vaio bærbar PC, eller musikk-CDer av sin all time favoritt band er noen gode jubileum presentere ideer for ham. , Billetter til en baseball-eller basketballkamp. ; Hvis du har opprettholdt en dagbok, må du ha åpenbart skrevet om den gangen du først møtte ham. Presentere ham som dagboken, vil han elsker å lese dine følelser om ham, helt fra starten av forholdet! Spesielt hvis dette er ditt første jubileum! Mer om første årsdagen ideer. Dette vil vise seg å være en av de svært forskjellige første gave ideer for ham! Kanskje du har lyst å vite mer om gave ideer for menn.; Dette var noen ideer for å gjøre ditt jubileum herlig. Uansett hvilken måte du planlegge jubileet for ham, vil det være minneverdig, fordi tross alt, er det din kjærlighet som teller, og ikke dekorasjoner!