Fashion Tips for Body Shape

Har du ofte gått shopping og følte ingenting noen gang utstyrt kroppen eller om det gjorde, gjorde det egentlig ikke smigre deg? Vel, jeg er sikker på at det må ha skjedd på et tidspunkt i livet ditt. Eller annen måte, "den vakre skiftet kjole så vakker kun på utstillingsdukke" ... disse og mange andre slike situasjoner gjøre shopping til en stressende aktivitet for mange. Men ikke mange av oss innser man kan ha en flott tid shopping hvis gjort klokt. Hvorfor kjøpe klær som ikke forbedrer ikke personlighet og følg grunnløs trender? Snarere, velger moteriktige klær som øker din selvtillit og beautifies utseende. En perfekt passform er viktigere enn shopping for designer klær. Hemmeligheten å kle å drepe ligger i å plukke de riktige klær gir og spille på lag med andre klær som bland godt.
Før merke seg ned mote tips for kroppen form, må vi lære de grunnleggende og felles kroppsfasonger blant kvinner.
Pear Shape: Kvinner som tilhører denne kategorien har en smal overkropp med en tyngre bunn og lår.
Apple Form: I dette tilfellet, kvinner har en bredere overkropp med en smal bunn. Her, kvinner har en tendens til å sette på større vekt på området i midten.
Gutteaktig / Athletic Form: Denne formen refererer til kvinner med en smal figur sammenlagt. Vekt er jevnt fordelt i slike tilfeller.
Hourglass Form: En smal midje med øvre og nedre kroppen i store andelen ... dette er det et timeglass figur handler om. Denne formen er som en drøm for mange kvinner!
Dette var den grunnleggende kroppsformen, og det kan være variasjoner i denne avhengig av hver kvinne. Trikset ligger i å forbedre positive poeng.
Fashion Tips for Body Shape:; Kjoler:; Nå, som ikke elsker nydelig, flytende eller kort og montering kjoler? Blomster, utskrifter dyr eller faste stoffer, kjoler har alltid beilet kvinner i alle aldersgrupper! Bruk disse mote tipsene for å kle seg som per din kroppsform.
Pear Shape: Pear formet kvinner bør unngå å skifte kjoler. Disse har en tendens å klamre seg til kroppen. Velg kjoler som fremhever den øvre delen av kroppen for å trekke oppmerksomheten bort fra det nedre området.
Apple Form: Velg kjoler som har interessante necklines. Dette vil trekke oppmerksomheten bort fra magen området. Unngå klengete stoffer for overkroppen.
Gutteaktig / Athletic Form: Du kan trygt ha kjoler med masse ruffles og frills. Se etter typiske feminine kjoler som øker den samlede volumet av kroppen form.
Hourglass Shape: Trenger jeg si igjen at enhver form for kjolen vil passe en slik figur. Du kan trygt velge montering eller rennende kjoler.
Skjørt:; Enten du trenger et snev av romantikk eller flørtende morsomme, skjørt er perfekt for en date eller på jobben.
Pear Shape: Skjørt skal bidra til å slanke seg bunnen området i dette tilfellet. Velg skjørt som taper mot anklene i mørke nyanser og unngå de som flare fra livet og framover.
Apple Shape: Sats på plisserte stiler og tettsittende skjørt. Dette vil bringe oppmerksomheten bort fra magen. Pencil skjørt er et stort nei-nei i dette tilfellet.
Gutteaktig / Athletic Form: lagdelte skjørt med floral utskrifter se pen på kvinner med en atletisk form. Sats på lag og detaljering.
Hourglass Shape: Godt utstyrt skjørt som blyant skjørt med side åpninger ser flott ut på timeglasset figurer. Du kan eksperimentere i form av stoffer og farger.
Jeans / Bukser / Bukser:; Alle elsker iført denim jeans eller bukser, men du må velge riktig passform. Var det noen nevne at søker etter den rette passformen er så vanskelig som søker etter den perfekte mannen?
Pear Shape: Bukser bør være i mørke farger. Velg mønstre som utvide mot ankelen området.
Apple Form: Bukser eller bukser skal være litt løs med mindre detaljer. Unngå disse tunge lommer, heller velge enkle silhuetter.
Gutteaktig / Athletic Form: Denne heldige mye kan trygt bruke skinny jeans og montering bukser. Team den med stilige støvler og du vil rocke!
Hourglass Shape: Jeans eller bukser som passer som hånd i hanske er stor for et timeglass figur. Du kan trygt velge lav midje jeans også!
Topper / Jakker; Den type område man får i form av fasjonable topper og jakker er ganske ufattelig! Trikset ligger åpenbart i å velge den perfekte stilen.
Pear Shape: Du kan trygt velge topper og jakker med mye detaljer. Team den med en chunky halskjede.
Apple Form: Topper med scoop hals under for de eple formen. Se etter topper som faller lett og ikke legge mer vekt på overkroppen. Jakker som dekker magen er ideelle for denne kroppsformen.
Gutteaktig / Athletic Form: Gå inn for sporty topper eller lagdelt klær. Feminine topper med ruffles er også et flott alternativ! Jakker med sprø grafikk eller lagt lommer kan bringe frem det beste i deg!
Hourglass Form: Topper med V-hals passer kvinner med et timeglass figur. Klengete stoffer vil legge til en sexy element til din personlighet.
Bruk disse mote tips for å kle opp dine beste og gulv alle rundt deg. Det handler ikke om hvilket merke du kjøper, det handler om hvordan du lærer å kle seg som per din egen personlighet. Kos deg!