Anti-Aging Cream Anmeldelser

Når det gjelder anti-aldring kremer, er de beste resultatene oppnås avhengig av hva som passer deg best. Aldring er en vanlig bekymring, spesielt blant kvinner. Under pre-menopause og overgangsalder, begynner huden viser tegn på aldring med rynker, kanter, fine linjer og dype spor. Noen ganger kan alle slike faktorer gjør folk ser eldre ut enn de faktisk er. Den beste anti-aging krem, som passer din hudtype, bør kunne ta vare på huden tørr, rynker og fine linjer, ujevn tone i huden, synlige porer, grov og matt hud, flekker og alder flekker. La oss vite mer om den beste anti-aging krem ​​fra noen anti-aging krem ​​vurderinger.
Anti-aging Wrinkle Cream; En anti-aldring rynke krem ​​virker på huden din ved å fjerne fine linjer under øynene og rynker i pannen. Produktet hjelper i clearing mørk hud under øynene, stimulerer fornyelse av hud celler, forynger aldrende hud og gjenoppretter ungdommelig utseende. Ifølge anti-aging krem ​​vurderinger, må anti-rynke kremer inneholder naturlige ingredienser som ekstrakter av rødvin, kollagen ekstrakter, Matrixyl og naturlig krem ​​base. Matrixyl er en kobber peptid som hjelper huden produsere sin egen collagen og elastin. Disse stoffene er de som hindrer forekomsten av rynker mens en person er ung. Retinol (en umettet alkohol som forekommer i marine fisk-tran og er syntetisert biologisk fra karoten) er en effektiv ingrediens i anti-aldring rynke kremer. Det fungerer på å redusere rynker rundt øynene og dype linjer på huden. Det har en positiv effekt på å forbedre eksisterende rynker og forhindrer også eventuelle nye. Granateple ekstrakt også bidrar i produksjonen av kollagen og kamper effekter av oksidasjon og aldring. Andre gunstig bestanddeler av slikt anti-rynke hudpleie produkter er natrium hyraluronate, panex og Sophora ekstrakter, glyserol, og vitamin C.
Anti-aging Facial Cream; Hvis det er noe som forårsaker mer skade på huden enn alle de andre faktorene, så er det eksponering for solen (ultrafiolette stråler). Det er en åpenbar at ansiktet er utsatt for mer sollys enn noen annen del av kroppen. Bortsett fra å beskytte huden mot skade fra solen, må kremen indusere healing eller andre endringer i hudcellene. Ifølge anti-aging krem ​​vurderinger, effektiv ingrediensene i anti-aging ansikts kremer må inneholde vitamin A, vitamin C, vitamin D og vitamin E. I tillegg til disse vitaminene, bør mineraler som selen og sink også inkluderes. Lykopen (karotenoid som gjør tomatene røde), antioksidanter, urteekstrakter og forbindelser som lysere hudfarge er de andre tingene som utgjør en del av noen av de beste anti-aldring kremer på markedet.
Regelmessig og riktig bruk av anti-aldring hudpleie produkter, når kombinert med andre faktorer, gir de beste resultatene i å gjøre huden ser sunnere og yngre. Unngå overeksponering for solen, og spesielt når du er sint, sulten eller følelsesmessig opprørt. Dette skyldes det faktum at alle disse faktorene bidrar til å øke varmen i kroppen og har en tendens til å forårsake ytterligere skade på huden. Det er bedre å bære en lue eller solbriller når ut i solen, spesielt ved middagstid.
Spise masse grønnsaker bidrar også i den tilfører huden og senke hastigheten av aldring. Avstå fra å bruke sterke kjemikalier og spise behandlet eller pakket mat. Sats på produkter som er mer naturlig baserte og mat som er økologisk av naturen. Innprente meditasjonsteknikker for å møte mentale, emosjonelle og fysiske påkjenninger som påvirker huden på en stor måte, øke aldringsprosessen. Bortsett fra alle disse tingene, holde huden godt hydrert og renset, er de andre viktigste faktorer som bidrar til å sette en stopper for aldring av huden din, i noen grad.
Fra ovennevnte anti-aging krem ​​vurderinger, kan du få en idé av høyre anti-aging krem ​​som passer kravene i huden din. Ikke alle anti-aging krem ​​være gunstig for alle, som alle hudtyper er ikke det samme. Gjør deg kjent med alle funksjonene av kremen som du skal kjøpe og gi den en prøve. Det er best å tilbringe litt tid med en hudlege, vet din hudtype og dens ulike behov og deretter velge den beste anti-aging krem ​​som vil bidra til å holde alder en hemmelighet!