Custom Dusj Pans

Custom dusj panner anses å være en erstatning for badekar og er enkle å installere. Det finnes ulike typer dusj panner tilgjengelig i markedet. Plast, mørtel og glassfiber er materialer som vanligvis brukes til å bygge dusj panner.
Egendefinert Dusj Pans, De fleste av panner i markedet er tilgjengelig i standard størrelser. Men, tilpasset dusj panner som er enkel og rask å installere, er også tilgjengelig. Dusjen panner utgjør en viktig del av dusjvegger. Den plast dusjen panner er tette og løse mange problemer, inkludert utstedelse av liners. Skikken dusj kokekar laget av glassfiber er dyre. Mørtel dusj planene er også et flott alternativ. Vinyl vanntett membran brukes sammen med disse dusj panner.
Custom Made Dusj Pans, The materialer som trengs for å bygge en tilpasset dusj pan er kryssfiner, stifting gun, papp, latex additiv mørtel mix, dusj pan liner, hjul fat spade, dekk gjørme sparkel og et verktøy kniv.
Å bygge en dusj pan, bør en kryssfiner ha en tykkelse på 3 / 4 tommers plasseres over bjelkene som er 2 av 10 inches i størrelse. Det skaper gulvet i dusjen pannen. Et hull i midten av kryssfiner tjener formålet med drenering. En slik manøver ark som dekker hele området av kryssfiner skal legges ned over en gitt gulvplass. Taktekking filt eller søppelsekker kan også brukes for det samme. En wire netting som passer gulvet området bør legges, og så det hele skal være fast til kryssfiner med hjelp av en stift pistol.
Det neste trinnet i prosessen er å sette bunnen flensen på drenering forsamlingen sammen. En blanding av mørtel og lateks tilsetningsstoff bør være forberedt på en trillebår. Hensikten bak å bruke latex tilsetning i stedet for vann er å gi blandingen en større trykkfasthet. Mørtelen blandingen utarbeidet ved hjelp av prosedyren ovenfor er nødvendig for å fylle dusjen sengen. Sengen bør fylles på en slik måte at det er en skråning mot sentrum som forenkler drenering. Etter pakking mørtelen tett, bør det være lov til å kurere i minst 24 timer.
Etter herding mørtelen, bør en dusj pan liner plasseres over det. Selv om duken er større i størrelse enn gulvet området, bør det være lov til å drapere opp på sideveggene. Det overskytende liner skal foldes på hvert hjørne og deretter stiftes gjennom en nær de fleste stud. Duken skal så foldet over dusjen cub og stiftes fra utsiden. Et hull skal være kuttet med en kniv i midten av duken.
Forbereder dekk gjørme er neste skritt i prosessen med å bygge tilpasset dusj panner. Den er utarbeidet ved å blande en del hver av vann og sement til fem deler av sand. Dusjen pan skal fylles med blandingen og en skråning mot midten for drenering må opprettholdes. Forsiktighet bør tas for å legge igjen en åpning på 1 1 / 4 inches rundt sluket. Slammet skal pakkes forsvarlig ved hjelp av en murskje. Nivået på perifere områder eller omkretsen av dusjen pan må selv. Dekket gjørme laget blir den øverste lagene av dusjen pan, bør være avsluttet skikkelig.
Med ferdigstillelse av ovenfor, konkluderer prosessen med tilpassede dusj pan. Ovennevnte artikkel gir nødvendig tips for dusj pan installasjon.