Hair Color Instruksjoner

Hair fargene gir en stilig og trendy preg på utseendet ditt. De fleste av dere vil elske å eksperimentere med hårfarge og opphold nymotens. Det er den mest spektakulære og den enkleste måten å endre utseende. Hvis du planlegger å få håret farget, så bare følger noen grunnleggende hårfarge instruksjoner. Hair coloring handler ikke bare om å velge en farge og bruk den over din låses. Du må ta skikkelig vare under og etter denne prosessen. Etter å ha fått håret farget, hvis du skjønner at det ikke ser bra, så kan du velge en av hårfarge removers tilgjengelig i markedet. Etter hårfarge instruksjonene som er nevnt nedenfor vil sikre at du får best hårfarge resultater.
Velg riktig Hair Color; Dette er den viktigste delen av hele håret coloring eksperimentet. Du må velge riktig hårfarge. Husk, hårfarge høydepunkter og fargelegging alt er annerledes. Du kan elske den blonde striper i din venns hår, men en komplett blonde utseende kan se merkelig. Så tenker om din hårtype, hår lengde og din hudfarge. Du kan gå gjennom noen moteblader for hårfarge ideer og finn ut hvordan din favoritt nyanse av hårfarge ser.
Test Hair Color for Skin Reaction, må en patch test for å sjekke om det er noen allergisk reaksjon på huden din. Legg en liten mengde hår farge på huden din og la den urørt i 20 minutter. Vaske det av, hvis det er noen allergisk reaksjon på huden, og ikke bruke fargen.
Strand Test, Strand testen er en av de viktigste hårfarge instruksjoner. Ta tre dråper farge og tre dråper utvikler i en plast bolle, og bland dem godt. Påfør på en indre strand av håret med hjelp av en hårbørste. Tie gjenværende håret til side med hjelp av klør klipp. La den stå i 25 minutter og vask den av. Sjekk fargen på denne strand etter at den er helt tørr. Hvis du fremdeles ikke er sikker, må du prøve fargelegger en annen strand. Vær tålmodig, ikke være i et travelt med å farge hele håret. Det anbefales å gjøre strand test og starte hårfarge bare etter at du er fornøyd med den resulterende skygge.
Instruksjoner For Coloring Hair; Vask håret grundig med en sjampo etterfulgt av conditioning dem en dag før du farger håret. ; Bland utbygger og farge i henhold til proporsjonene gitt i hårfarge kit. ; Bruk en god kvalitet hår børste for bruk av hårfarge. ; Ta på hansker og legg et håndkle rundt halsen. ; Start coloring fra nakke og fortsett mot din krone. ; Lag 2-3 tomme deler av håret ditt når du bruker fargen. ; Hold gjenværende håret bundet opp mens du arbeider på en del. ; Ta farge på penselen og begynne å søke fra røttene til tips. ; Ikke ta mye farge på penselen, da dette vil føre til at fargen å dryppe; Når du er ferdig med farging håret fullstendig, gre dem med en tykk-kam. ; La håret uforstyrret og la fargen opp. ; Les instruksjonen pakningsvedlegget i hårfarge kit og la fargen på håret ditt for den nødvendige varighet. ; Skyll håret under rennende vann. ; Etter en åpning på minst 24 timer, shampoo og bruke en spesiell balsam for hårfarge bevaring. ; La håret tørke naturlig og stil som vanlig. , Sammen med ovennevnte hårfarge instruksjoner, er det svært nødvendig at du tar ordentlig hårpleie, poste coloring prosessen. Husk at fargen inneholder kjemikalier som kan skade håret. Masserer hodebunnen og håret med varm olje en gang i uken, vil holde dem myke og silkeaktig. Dessuten er condition håret med en spesiell balsam for farget hår, hver gang du shampoo, veldig viktig. Så er du klar til å flaunt de fargede låser?