Eye Makeup for Blue Eyes

De lekre ser blå øyne må være dekket opp med de riktige nyanser av øye makeup for å gjøre dem enda mer fantastisk. Mange kvinner gjør dette vanlig feil sportslige øye makeup som matcher antrekket de har på seg eller rett og slett fordi det er deres favoritt farge. Disse grunnene er kanskje ikke nok til å velge øyesminke som ikke går veldig bra med din øyenfarge. Så, for å oppnå at fantastisk øyesminke for blå øyne, velger du riktig nyanser av øyenskygge, mascara og eyeliner eller øye blyant. Nå må du lurer på som er den riktige nyanser for øye makeup for blå øyne, ikke sant? Her er noen øye makeup tips for blå øyne.
Eye Makeup Tips for Blue Eyes
Eyeliner, mens velge eyeliner nyanser for øye makeup for blå øyne, bør du velge mørkere farger som de vil hjelpe fremheve blå øyne godt. Du kan velge nyanser som brunt, mørk grønn, koksgrå, svart, eller mørk blå. Bruke et tynt stroke ville fungere bedre enn en tykk en i tilfelle av blå øyne. For en mer Starker effekt, linje indre felger av øyelokk din med en flytende hvit perle øye blyant. Hvis du ønsker en mer flekkete utseende, opt for øye blyant nyanser av samme farge som eyeliner. Husk å ikke bruke lyse farger som de kan underplay dine blå øyne betraktelig.
Øyenskygge, velge riktig øyenskygge nyanser er det viktigste aspektet ved ethvert øyesminke. Så langt øyet makeup for blå øyne er vurdert, vil eyeshadow nyanser som dyp blå, lilla, lilla, lilla, taupe, fiolett og grått fungerer bra. Rosa eller rose ville også gjøre ganske godt med blå øyne. Hvis du er ute etter en røykfylt effekt, deretter blande sort og blå øyenskygge nyanser for den ultimate dramatisk look. Gjelder ikke lys blå øyenskygge eller en nyanse som matcher din øyenfarge for da effekten av øyesminke for blå øyne vil være helt tapt. Innkjøp øyenskygge paletter eller duo øyenskygge er et godt alternativ for å finne den perfekte nyanser. Mer om "hvordan man søker øyenskygge '.
Mascara, The mascara bør holdes så minimal som mulig for øye makeup for blå øyne. Hold deg til de grunnleggende sort eller eksperimentere med en mørk blå mascara skygge for blå øyne. The mascara bør ha en rik farge og bør flekk-bevis og vann-bevis for langvarige resultater.
Makeup Ideer for Blue Eyes, makeup ideer for blå øyne vil inkludere bruk av en kombinasjon av forskjellige farger og noen øye makeup teknikker og makeup tips for øynene, for deg til å søke det perfekte øye makeup for blå øyne.
En av de beste makeup ideer for blå øyne er å "gå brune". Påfør en mørk nyanse av brun øyenskygge, brun eyeliner og svart mascara. Påfør alle nyanser av brunt leppestift, for å komplettere den brune øye makeup for blå øyne. , Frisk opp blå øyne ved å bruke litt skimret øyenskyggen på den indre hjørnene av øyet. ; Bruk røykfylt øye makeup for blå øyne ville bety at du bør holde resten av sminken nøytral og lys. ; Ved hjelp av en mørk brun eyeliner til linje nedre øyelokk felger ville lysne og fremheve dine blå øyenfarge. , Lavender øyenskygge og sølv eyeliner er en meget god kombinasjon for øye makeup for blå øyne. Bronse, er for en passende farge som øyenskygge og eyeliner for blått øye makeup. ; Bruk disse ideer og tips for øye makeup for blå øyne for å oppnå denne fantastiske lete for enhver anledning og gjør deg klar til å ta imot en storm av komplimenter for din vakre makeup.