Utendørs Ildsted Ideer

Utepeis ideer er i utgangspunktet utledes for brann steder som er ment å gi en følelse av komfort og varme utenfor huset. Hvis du ser på en utendørs peis, kan det gjøre et meget behagelig og underholdende hjørne i hagen eller på plenen hvor du kan tilbringe en ganske avslappende kveld. Følgende er noen av fordelene og realitetene i en utendørs peis. ; En utepeis er svært nyttig for en grill og grill, der du kan en lage et helt måltid selv i bakgården eller i nærheten av verandaen din. ; Du kan tilbringe en kjølig og kald kveld foran peisen, noe som ville selvfølgelig gjerne ekstremt avslappende. ; Du kan også lage en hel måltid på peisen som kan vise seg å være litt vanskelig, men veldig underholdende og ville gi maten en god smak med et snev av eventyr. ; Etterlater et godt inntrykk på hodet av alle gjestene. ; Følgende er noen vanlige, enkle og likevel nyskapende peis ideer. Peisen ideer som jeg har utdypet er ganske lett å faktisk gjennomføre. For å vite mer om brannen steder du kan også lese informasjonen i brann groper.
Utendørs Peis Ideer # 1; Blant de mange utendørs peis design planer, vil jeg absolutt anbefale den som består av tegl og betong. Den største fordelen med denne type brann stedet er at det er svært økonomisk, sikker og ser flott ut i hagen, kan du også plassere en standard jern grill over bålet grav for å forberede en god grill. Alternativt kan en jerngryte også hang over ilden med hjelp av en solid krok. Å gjøre en skorstein for denne type brann stedet er også enkelt og økonomisk. Hvis du har bygd denne type peis som en del av stein patio, så kan du også bruke utepeisen ideen på en kjølig kveld, da peis også en tendens til å varme opp hele terrassen.
Utendørs Peis Ideer # 2, jeg en gang besøkte en venn i Berlin som hadde gjort ganske interessant bruk av sin utendørs peis. Hans utepeis plan tatt med dette, han hadde bygget peisen, slik at, var det adjoined til et lite basseng i sin bakgård. Brannen gropen ble operert ved hjelp av en liten bio-gass kilde, som også gjorde vannet litt varmt Dette var i utgangspunktet mulig på grunn av lite vann at utendørs peis oppvarmet.
Utendørs Peis Ideer # 3; Du kan også kombinere to typer motiver for utendørs peis ideer. En av de mest innovative ideer som jeg så var en moderne peis som kjørte på naturgass. Disse typer ildsteder tendens til å være svært nyttig når du kan bare slå av tilførselen av gass og stoppe brannen. Peisen som drives på kull og tre derimot, pleier å være veldig imponerende, spesielt hvis du har sjefen din i for middag.
Du kan også implementere andre typer utendørs peis ideer, for eksempel, en bærbar peis eller en peis som er festet til veggen på huset eller uteplass. For å vite mer om de ulike typene av ildsteder les mer på ildsteder og peis sikkerhet.
Du kan også bygge noen av disse peis på egen hånd ved hjelp av utendørs peis kits som er tilgjengelig i nesten alle jernvareforretninger. Bortsett fra å kjøpe slike kits, kan du også få tilgang til gratis planer om å bygge et utendørs peis, over Internett. Bygge en peis med din egen utepeis ideer er en veldig kreativ aktivitet som kan være under tatt av hele familien.