Hvordan Clean Outdoor Furniture - Rengjøring Utemøbler

Riktig rengjøring av utemøbler avhenger av type møbler. Mange foretrekker aluminium eller plast, mens andre fremdeles liker luksus og komfort tremøbler. Rengjøring og vedlikehold av ulike typer møbler kan variere til en grad. Sammen med rengjøring, riktig stell og vedlikehold er også viktig å hindre alvorlige skader. Det vil også hjelpe deg å forlenge levetiden på møblene dine og opprettholde deres utseende.
Hvordan Clean Utemøbler; Rengjøring utendørs møbler er litt vanskeligere enn innendørs møbler, bare på grunn av det faktum at de har til å opprettholde det tøffe ytre miljøet. Derfor er de mer utsatt for skitt, støv og flekker. Her er noen enkle og enkle tips om hvordan du rengjør utemøbler.
Plastic Utemøbler; Rengjøring plast utemøbler er ganske enkelt. Hvis det er plast hagemøbler, så det er laget av resin plast, noe som gjør den mer holdbar. Men noen porøse etterbehandling kan gjøre det litt utsatt for flekker. For rengjøring plastmøbler, kan et mildt vaskemiddel brukes. Bruk en svamp til å bruke løsningen og tørk den. Skyll av vaskemiddel med rent vann.
Patio paraplyer og hengekøyer kan også vaskes med oppvaskmiddel og varmt vann. Etter vask dem, plassere dem i sollys for å tørke helt. Bruk av bil pastavoks vil bidra til å beskytte nye møbler mot fuktighet og flekker og gjør ytterligere rengjøring enklere. For å fjerne mugg fra paraplyen og møbler, kan du blande en liten mengde av blekemiddel i såpevann. Men, er det tilrådelig å ikke bruke blekemidler for rengjøring hengekøyer, så det kan svekke fibrene.
Aluminum Utemøbler; Aluminum utemøbler kommer vanligvis i to former, malt og ikke-malt. Non-lakkert aluminium møbler kan miste sin glans gjennom årene på grunn av oksidering. Men de er rust motstandsdyktig og å gjenopprette den tidligere glans, et metall polering lim kan brukes. Den slipende materialer til stede i et slikt lim vil bidra til å fjerne korrosjon forårsaket av oksidering. Husk å unngå alkaliske rengjøringsmidler som ammoniakk på aluminium møbler. Imidlertid kan eddik brukes til rengjøring slike møbler.
Lakkert aluminium møbler kan lett rengjøres med mild såpe eller oppvaskmiddel blandet med vann. Før rengjøring noen utemøbler, alltid fjerne putene. Det er viktig å tørke av putene regelmessig og holde dem tørre. Ellers mugg kan utvikle, noe som er ganske vanskelig å fjerne. For rengjøring puter, suge dem i en løsning av vaskemiddel og vann. Skyll i rent vann og la dem tørke i sollys. En løsning av vaskemiddel og blekemidler fungerer bra for å fjerne mugg, derimot, bruke blekemidler på fargede puter kan skade fargen og stoffet.
Iron Utemøbler; Den største ulempen med jern møbler er kanskje det faktum at de ruster så lett. Men i dag mange av dem kommer i rust resistente former. Hvis jern møbler ikke er rust resistent, deretter regelmessig sjekk og hvis du finner rust, umiddelbart sand det. Påfør deretter en rust resistent maling. For rengjøring jern møbler, bruke et mildt vaskemiddel og forsiktig skrubbe dem. Skyll dem ved hjelp av en hageslange. Bruk av en bil pastavoks kan gi en beskyttende dekke mot fuktighet og kan bidra til å unngå rust.
Wood Utemøbler; Det er bedre å holde tre møbler inne om vinteren, med mindre de er laget av teak eller sedertre. Teak tre er veldig dyrt, men det kan tåle våte og krevende omgivelser. Bruk mild såpe til av og til rengjøre overflaten, men ikke bruk slipende rengjøringsmidler. Det er bedre å holde dem rene for støv og skitt med jevne mellomrom for å unngå nødvendigheten av tung rengjøring. Før du bruker noen tre renere, sørg for at det er egnet for den aktuelle typen av tre. Første gangs bruk støvsugeren i et lite synlig område for å forhindre store skader. Noen ganger, en gang eller to ganger i året, behandle dine tremøbler med olje for å opprettholde sin majestetiske utseende.
Håper disse enkle tips om rengjøring utendørs møbler vil hjelpe deg å holde patio møbler rene og i perfekt stand. Også ikke glem å henvise til produsentens veiledning om rengjøring og vedlikehold før du påfører noe på utemøbler.