Hjemmelaget Wedding Invitasjon Ideer

Bryllupsinvitasjoner en integrert del av ethvert bryllup planlegging. Elegant eller quirky, sofistikert eller bare ren slem, bryllup invitasjoner er vanligvis den første glimt av bryllupet som gjestene får se. De ikke bare sette stilen og tonen i den store begivenheten, men reflekterer også parets personlige preg. Siden de fleste av bryllupet budsjettet er lett forbrukes i store billett elementer som, gifteringen, åstedet og dekorasjoner, bryllup invitasjoner ofte ta en baksetet. Vi skal nå skjønt gjøre rede for noen av de mest populære hjemmelagde bryllup invitasjon ideer som kan bidra i den generelle innredningen.
De fleste av oss ender opp med å velge de billigste bryllup invitasjon design som trolig hundrevis av andre par kan ha brukt tidligere. En enklere og rimelig måte å skape unike, kreative bryllup invitasjoner er ved å gjøre det selv. Gjør det selv eller hjemmelagde bryllup invitasjoner kan du legge til en personlig touch til inviterer ved å innlemme bryllupet tema, motiv og fargevalg. Hva gjør denne oppgaven en tur i parken er fremskritt i utskriften teknologi og desktop publishing, noe som gjør utskrift hjemme ganske lett. Men, hvis du ikke vil gå for en digitalt forbedret bryllup invitasjon, så er det en rekke unike skrivepapir som kan hjelpe deg å lage ditt eget bryllup invitasjoner.
Ideer for Hjemmelaget Wedding Invitasjoner
Velge en stil for Invitasjon: Det er til stede, en hel rekke gjøre det selv bryllup invitasjon stiler der ute som du kan velge basert på formalitet av hendelsen. For eksempel, er et tradisjonelt bryllup invitasjon vanligvis i hvitt, som inkluderer med gull i form av fet kunstverk. Hvis du planlegger en strand bryllup så kan du legge til noen skjell og dristige farger til invitasjonen. Mens planlegging invitasjonen stilen du må sjekke om den stilen du velger er oppnåelig eller ikke og huske begrensningene av tiden. Du kan søke inspirasjon for invitasjonen stilene i brude magasiner, papirhandler sine kataloger, kunst og håndverk forsyninger butikker eller på nettet.
Velge Materialer: Når du har bestemt hvilken type bryllup invitasjon til å gjøre, er det på tide å velge materialer for å gjøre bryllupet invitasjonen. Først er opp papiret for invitasjonen. Det er mange unike papir stiler tilgjengelig i en stationery butikk. Noen er allerede embosset med gull utskrifter og dye kutt. Du kan også mikse og matche avisen eller bruke trendy resirkulert papir presset med tørkede blomster for å legge en unik touch til invitasjonen. Du kan dekorere invitasjonen med stempler, bånd eller klistremerker for å oppnå ønsket effekt. Fotografier av paret legge til en spesiell, romantisk touch til invitasjonen. Husk, mens du velger farger til bryllupet invitasjonen sørge for at de ikke bare estetisk, men også gel med stilen og temaet for bryllupet.
Invitasjon Ordlyd: I stedet for å bruke klisjéaktig formelle bryllup invitasjon ordlyden, bruke kreative wordings, som er mye mer personlig for den håndlagde bryllup invitasjoner. Dette må gjøres holde bryllup invitasjon ordlyden etiquettes i tankene. Du kan bruke kjærlighet dikt, sitater ordtak eller vers for bryllupet invitasjonen. Hvis du vil legge til en sær preg på invitasjoner, kan du bruke morsomme bryllup invitasjon wordings, som kan omfatte en morsom historie eller anekdote sammen med en komisk tegning. For de som kjenner kalligrafi eller kan finne noen som gjør det, så å inkludere noen stilfull skrift på invitasjonen kan være en god idé.
Skrive ut Hjemmelaget Invitasjoner: For de som har tilgang til hjemme-PC og skrivere, er det en god idé å få en utskrift av invitasjoner. Dette er flott for dem som ikke er helt eksperter på kunstverk. For å lage en hjemmelaget invitasjon, bare laste ned noen bilder og klipp kunst eller fotografier og plukke opp en skrift for å gå med stilen på bryllupet invitasjon. Du kan nå ta en utskrift av invitasjonen på papiret av ditt valg.
Hvis du ikke ønsker å gå gjennom problemene med å velge design så er det en god idé å kjøpe noen bryllup invitasjon kits eller bare ta en utskrift av online bryllupet invitasjoner å hjelpe deg i bryllupet planlegging. Dette vil tillate deg tilgang til noen fantastiske oppskalere hjemmelagde bryllup invitasjon ideer, til en brøkdel av prisen.