Romantisk Ideer og tips for Engagement forslag

Julia Roberts i «Stepmom" ble ansett for å være ganske heldig av mange kvinner! Kvinner trolig avbildet seg selv i hennes sted, da Ed Harris fridde til henne en vakker morgen ved å skyve en ring ned en tråd på fingeren hennes. Han lovet å ikke bryte tråden igjen. Dette er sikkert en intim måte å foreslå en dame, og de fleste kvinner ville gå svak i knærne mumler, Hvordan jeg skulle ønske jeg var henne! Ikke alle er heldig å ha en minneverdig forslag. Det tar mer enn bare en oppriktig innsats for en romantisk engasjement eller frieri. Du må være lastet, med kreativitet og kanskje har en sprø strek i deg også! Popping spørsmålet er en kunst, og kvinner som er lei av å vente på sin Prince Charming å trekke opp sokkene sine, er å tre inn i manns sko. Med skiftende tider, er kvinner med frekke nok til å foreslå. Tross alt, kan man ikke være igjen å spille gjettelek for lenge! Menn og kvinner, som er stum om dukker spørsmålet kan ta en titt på disse romantiske ideer og tips for engasjement forslag.
Romantisk Ideer og tips for Engagement Forslag:; En båttur er et av de mest romantiske ideer. Se etter et vakkert bakteppe og overrask kjæresten ved å ta henne ut på en månelys båttur. Lager den med litt mat, champagne og ja, et teppe! Ikke glem å bære med seg en bærbar CD-spiller til å spille noen romantiske låter. Hvis du er god med stemmebåndene, ville det bli enda bedre! Etter en romantisk båttur, stoppe båten og holder henne i hånden og pop spørsmålet mens sklir ringen på fingeren hennes med et lidenskapelig kyss! Jeg er sikker på at den perfekte setting vil sikkert få deg en fornøyd godkjenning i retur.
En mann kan bevise at han er 'Prince Charming' i hans kvinnes liv! Dette er en ganske prangende idé, men jobber med kvinner som ønsker at deres fyren å gå hele veien for et engasjement forslag! Ring henne og be henne om å møte deg i nærheten av en ridestall. I mellomtiden må du leie en ridders kostyme og faktisk ri en hest, mens du går for å møte henne. Når du nå henne, gå ned på bøyde knær og foreslå. Sikkert, kan ingen kvinne motstå en ridder i skinnende rustning!
Inviter kjæresten på ditt sted for en film. Tross alt, er et engasjement forslag en intim ting og foreslå hjemme, kan være mer behagelig i forhold til dukker det hellige spørsmålet i en restaurant. Velg noen favoritt romantisk film, og ikke glem vin og ost. Du må også se etter esker med mange størrelser som kan passe inn i den andre. Plasser forlovelsesring i minste boksen og fortsette å plassere hver boks inne i større en. Pass på at du pakke inn dette nøye. Når filmen er over, presentere boks med vin, og alt du trenger for å avsløre er at det er en overraskelse!
Kvinner som ønsker å sjarmere sin mann og foreslå kan velge en hjemmelaget måltid. Men klisjéaktig det kan høres ut, kan man ikke ignorere at menn elsker å bli skjemt bort også! Soft lys og aroma av et overdådig måltid vil sette stemningen rett. Du kan skli et notat inni en formue cookie. Ellers bake en sjokoladekake og skrive spørsmålet i form av en ising. Det er bundet til å overraske ham og få ham til å føle veldig spesiell!
Ditt engasjement Forslaget trenger ikke være det mest fanciest restaurant. Det som betyr noe er oppriktighet og en dæsj kreativitet. Siden det er en så viktig beslutning, bør det alltid være spesielle. Som et par, vil du alltid verne slike vakre øyeblikk for alltid ...Lykke til!