Måter å gjøre billige gaver hjemme

Har du ofte gått shopping for noen du elsker og reiste hjem tomhendt? Dette er en vanlig situasjon blant mange som er på jakt etter en spesiell gave til en spesiell person. (Sukk) Til tross for mange gavebutikker som har paddehatter over, liksom, kommer en tid da den perfekte gaven synes å være en vanskelig kjøp. Dette er når hjemmelaget gaver kan være en flott mulighet til å bringe et smil på ansiktet til våre kjære. Hjemmelaget gaver har som personlig touch, og er også relativt billig. Dessuten, disse også tilfredsstille de kreative trangen i en person til å prøve noe nytt og eksklusivt. Tross alt, er at skjønnheten av en hjemmelaget gave, en unik og kan aldri bli funnet på en hylle i en butikk. Tar denne tanken i betraktning, her er noen måter å gjøre billige gaver hjemme.
Måter å gjøre billige gaver på Hjem, det første, må du tenke fra perspektivet til mottakeren. Hvis han / hun elsker å bære T-skjorter, kan du selv designe en hjemme hvis du har en god hånd på tegning og maling. Kjøp en enkel hvit t-skjorte, dette ville være relativt rimelig. Male et portrett av hans / hennes favoritt star eller enkle skrive en frekk slagord. Den personlige kontakten er bundet til glede mottakeren.
Ønsker å gave en person noe han / hun savner mye? Vel, dette er billig gaveidé en interessant ett til gave elskere av sol og sand! Sikkert, kan du ikke love noen en strand, men du kan hjelpe personen få en følelse av det. Besøk din lokale håndverket butikken og kjøpe en tomt fisk bolle. Nå, fyll fisken bolle med litt løs sand og skjell hvis du har noen. Du kan også kjøpe små skjell for en liten sum penger. Ditt neste skritt ville være å bruke en Styrofoam stykke og passer den inn i topside av bollen. Du kan også lime noen interessante skjell på øverste halvdel. Se etter en ganske bånd rundt huset og bind den rundt halsen på fisken bolle. Pakk den opp og presentere det med et smil!
Håndlagde smykker er en annen fin idé for en billig hjemmelaget gave. Denne gaven vil ideelt passer jenter som elsker freaky og funky tilbehør. Alt du trenger er noen interessante perler, ledninger og kreativitet til å lage halsen stykker eller ankelbånd som er unike. Hvis du er ute etter intrikate mønstre, kan du også besøke biblioteket å notere ned trappen. Jeg er sikker på, for eksempel håndlagde smykker skal bæres med et stolt smil av mottakeren.
Er mottakeren en komplett foodie? Mens du spiser ute er moro, hvorfor ikke du piske opp noe av deg selv på kjøkkenet? Her er en enkel oppskrift som helt sikkert vil stave suksess!
Tasty "Nutty" Oppskrift:; Ingredienser; cashewnøtter (1 kopp), sukker (3 / 4 dl), Salt (3 / 4 ts); Allspice (1 / 4 ts); Nutmeg (1 / 4 ts), pekannøtter - halvdeler (1 kopp), Vann (3 ss), Kanel (1 ts); Ground nellik (1 / 4 ts); Egg hvite - lett pisket (1), Hel mandler (1 / 2 kopper), valnøtter (1 kopp)
Forberedelse, Begynn med forvarming ovnen til 250 grader F. Ta en stor bolle og bland alle ingrediensene nevnt ovenfor med unntak av nøtter. Nå, rør nøttene i dette til de er jevnt belagt. Når dette er gjort, spre disse nøtter jevnt på en cookie ark. Stek blandingen i 45 minutter. Sørg for at du rører den etter 15 minutter. Etter baking, spre den på vokset papir. La den avkjøles. Når kule, lagre i en lufttett krukke. Pynt den med bånd, og pakk den opp med noen jazzy papir. Du kan også dekorere et enkelt papirark på egen hånd for innpakning. Slik mat gaver vil alltid glede foodies.
Bruk disse ideer til å lage rimelige gaver hjemme for å glede dine kjære. Tross alt, å bringe et smil om munnen er en uvurderlig gave en noen gang kan ha!