Bygge en Storage Shed - Hvordan bygge en Storage Shed

En lagringsplass skur er en struktur, bygge utenfor huset, for å kunne lagre materiell, oftest utendørs utstyr. Det beskytter utstyr mot tøffe værforhold, og samtidig holder dem sikret. Selv om lagring skur byggesett, tilgjengelig i markedet gjør arbeidet ganske lett, så du trenger bare å montere delene sammen. Bygge en lagringsplass skur av din egen kan være ganske eventyrlig. Du kan bygge din egen bod ved å følge noen enkle trinn.
Forberedende arbeid når tok en Storage Shed, Før bygge en lagringsplass skur finne ut om du trenger å ta tillatelse fra lokale myndigheter. I noen stater, trenger du ikke tillatelse, men i noen stater dersom strukturen du konstruerer overstiger 120 kvadratmeter, så du trenger for å få tillatelse fra myndighetene. Du må velge rett sted for å bygge en lagringsplass skur, ville en planert terreng være et ideelt alternativ. Kontroller at stedet du velger å bygge din lagringsplass skur har ikke noen underjordiske kabler eller rør, som skadelige disse ville bety at du må tilbringe en anstendig mengde på sine reparasjoner. Planlegging er den viktigste egenskapen for enhver vellykket aktivitet, er det samme tilfelle i lagring skur bygget. Du må planlegge design og spesifikasjoner av skuret, avhengig av formålet du planlegger å bygge det. For eksempel, hvis du planlegger å bygge skur for lagring av dine utendørs utstyr, sjekke hvor mye plass vil være nødvendig å lagre dem. Det er lurt å holde litt ekstra plass enn det du ville kreve, da det kan vise seg å være nyttig i fremtiden. Etter at utendørs lagring skur plan og design er klar, liste ut alle tingene du ville kreve å bygge lagring skur.
Hvordan bygge en Storage Shed?; Det viktigste kravet for å bygge en lagringsplass skur ville være av tre, som vil være nødvendig å foreta gulvbjelker, vegg stendere, dører og tak. Hardware som spiker, hengsler, helvetesild, hjørne blokker og tak stifter er også pålagt å bygge en lagringsplass skur. Bruk en sag til å kutte tre planker. Starter bygging nedenfra, dvs. første gulvet terrassebord, da vegger og tak, er en ideell metode, spesielt hvis du arbeider alene. Bruk staver eller stiftelse blokker for å sikre gulvet terrassebord til bakken. Deretter kan du starte bygging veggene med treramme. Bruk spiker til å feste planker til stiftelsen. Når du er ferdig med veggene, fikse døren eller lukkeren du har valgt. Du kan enten kjøpe en lukker eller lage din egen dør fra råvare. Å gjøre en dør på egen hånd vil være relativt billig. Pass på at alle disse delene er helt sikret, før du begynner å fikse taket. For å fikse taket, må du sette opp to tre pilarer, av 2 til 3 fot, i sentrum av trevegg, en over den fremre veggen og den andre over backside veggen. Fest en ramme på disse pilarene som kjører rett over skjulet, dele den i to halvdeler. Deretter kan du løse planker, med den ene enden på rammen og andre enden på sideveggen. Konstruere taket er en kjedelig jobb, og hvis du ikke ønsker å gjøre det, kan du også bruke metall eller plast tak for lagring skur.
Å være en enkel oppgave, og bygge en lagringsplass skur vil bare ta noen timer, noe som du enkelt kan gjøre på en helg. Å vite hvordan bygge en lagringsplass skur vil ikke bare hjelpe deg å holde utendørs utstyr trygge, men vil også hjelpe deg til å prøve dine ferdigheter på snekring, og enda viktigere minner deg om din barndom dager, hvor du bruker til å bygge og bryte mye av ting.