Vil du bli millionær?

På Ernst & Young International Intern Leadership Conference, gjennomført idrettsarrangement en studie av collegestudenter som var tilstede for å lære om deres håp og drømmer for fremtiden. Ikke overraskende, nesten 60% av dem forventer å bli millionærer på enkelte punkt. Det er noe overraskende at 5% tror de blir millionærer, mens de ennå er i 20-årene, men ideen er ikke ute av verden av muligheter. Antallet millionærer i USA fortsetter å vokse hvert år.
Noen mennesker oppnå sine millionær status uten innsats - enkle penger de kommer fra ved arv, eller ved å vinne i lotto eller noen andre heldige nedfallsfrukt. Men folk som får masse penger på en av disse måtene er vanligvis folk som ikke plan for å bli rike, og derfor er de ikke gode forvaltere av pengene sine. Faktisk mer enn 90% av alle vinnere bruke opp sine haul innen 10 år, etter å vinne den. Noen til og med bruker alle pengene sine på bare noen uker eller måneder. Men for folk som designer en plan for å bli rike, eller de som forventer en arv langt nok på forhånd å planlegge for hvordan å bruke det, er det flere nyttige strategier for sakte å nå målet om å bli millionær.
Hold øynene på premien:; En av de viktigste tingene å huske på når sikte mot noen mål er å ikke miste fokus. Den beste lagt planer og de mest konkrete strategiene vil alltid mislykkes hvis du mister av syne det endelige målet eller forvillede fra din innsats.
Gjør det som med rimelighet:; Selv om det er viktig å ikke strekke deg for tynt eller sette urealistiske tidslinjer, er det viktig at du holder ut til tross for tilbakeslag eller veisperringer som kan komme din vei. Hvis du må jobbe lange dager, tar ekstra skolegang, sove i bilen, eller kjøpe klær på en bruktbutikk, så gjør det. Sluttresultatet av dine hardt arbeid vil være verdt innsatsen.
Ta en risiko nå og da:; For å vokse et reir egg inn en betydelig mengde penger, noen ganger må man gå ut på en lem. Men å ta en risiko og å være uvøren er to forskjellige ting. Risiko bør være strategisk planlagt og kalkulert slik at dersom risikoen ikke betale, og du taper penger, vil du kunne ta tapet på strak arm og ikke bli helt utryddet.
Ikke bli grådig:; Rike mennesker er ofte menneskevenner, hvis bare for skattelettelser og fradrag de får fra å gi. Men tilbyr filantropisk mye mer enn belønninger på skatt tid, og den følelse av tilfredshet og tilfredshet du kan få fra å være sjenerøs med dine penger og tid vil gå en lang vei mot å gi deg den tryggheten du trenger for å holde deg til din spilleplan for å bli millionær. For ikke å nevne det faktum at hvis du tjener et rykte som en filantrop, kan de positive tankene gå en lang vei hjelpe deg å bygge et nettverk av innflytelsesrike, vellykkede mennesker som vil støtte din bestrebelser.
Live ganske enkelt:; Når du ser din plan begynner å ta form og din bankkonto eller portefølje ser ganske sunt, er det viktig at du unngår mentaliteten til å bruke penger som du har tjent. Den beste måten å øke akkumulert rikdom er å kontinuerlig spare og investere det. Det klokeste tilnærming til det å mest mulig ut av din suksess er å leve innenfor det betyr, nyte noen spesielle elementer, men ikke overdriv det på materielle ting, og fokus på å opprettholde økonomisk uavhengighet stedet for å bruke veien tilbake til middelklassen status.
Selv om du ikke planlegger å bli millionær, å følge disse vaner og gjøre dem til en del av det daglige liv vil sikre at du vil være økonomisk stabile og lykkelige.