Lydisolering Foam Spray

Vel, i utgangspunktet kan det være fint å være at fyren i bygningen som har alle scoop og sladder. Men til slutt du kommer til å bli litt lei av den kontinuerlige rantings fra naboen på Gud-vet-hva time. Så når den tid kommer, hva vil du gjøre?
Behov for Lydisolering
Lydisolering! Det stemmer. Ikke være under inntrykk av at lydisoleringen er bare for de rike musikk spiller chappies eller for downtown kontoret. Med hjelp av lydisolering skum spray, har lydisolering blitt ganske mye en DIY aktivitet. Mens det er ingen forskjell i kvalitet, lydisolering skum spray er billige, enkle å bruke, og du trenger ikke engang å betale disse såkalte "lydisolering eksperter". Og resultatet? Et hus hvor du ikke trenger å høre andre mennesker slåss, og ved siden av ditt eget skittentøy forblir inni også.
Ved hjelp av en Lydisolering Foam Spray
En lydisolering spray er laget av flytende polyutherine som stivner til en fast svampaktig materiale når det kommer i kontakt med veggen. En slik spray skum sammen med lydisolering rommet beskytter også veggene fra utsiden elementer, skadedyr og mugg. , For en nybegynner, er bruken av stenderne svært viktig. Plasser studs på små avstander langs veggen for en start å gi deg en ide om hvor du skal gå om de lydisolerte skummende. Pass på at du også har en våt fille for hånden i tilfelle sprayer gå vill. Du ønsker ikke å lydisolerte feil veggen. ; Du må bore et hull mellom stenderne. Helst målingen bør starte fra toppen av veggen, det første hullet en tredjedels og det andre hullet to tredeler av avstanden mellom hver bolt. Når du får trygg med hull, kan du gjøre færre hull, kanskje bare en mellom hver bolt. ; Deretter går fra nederste hullet, oppover. Skyv gni nesen av lydisoleringen spray inn i hullene og trykk på knappen for å frigjøre skum. Merk tiden tatt for skummet å fylle hullet før du fortsetter. Dette vil hjelpe deg å forstå omtrent hvor mye tid det tar å fylle et hull. , Spray til skummet er tørt. Deretter fortsetter til neste hull. Du kan beregne tid til ett hull, og på grunnlag av det går på med litt lengre mellomrom mellom hullene. Gjenta trinn for neste stenderne. Husk at du må sette litt mindre i en tredel gap hull. ; Fortsett denne prosessen for hele veggen / rommet du ønsker å lydisolerte. ; Lydisolering er bra for folk som bor i leiligheter og condos fordi det vil bidra til å kutte støyen fra next-door. Det hjelper også å beskytte veggene i huset ditt ved å opprette et beskyttende skjold over det og dermed unngå brudd på vegger og skadedyr inntrenging. Det heller ikke tillate vekst av mugg på veggene og holder dem tørre.
Så hvorfor vente? Lydisolerte vegger ved hjelp av lydisoleringen skum spray!