Mini Home Theater Systems

I den moderne verden av teknologi, se filmer, høre på musikk og spille spill med god bildekvalitet og lyd av høy kvalitet anlegget har blitt lett med hjemmekinoanlegg. Det gir en overveldende filmopplevelse innenfor rammen av vårt hjem. Dens popularitet øker dag for dag, som folk ønsker å underholde familie og venner uten å måtte gå ut av hjemmene sine. Med innovasjoner innen teknologi, mini hjemmekino systemer er også tilgjengelig i markedet.
Hva er en Mini Home Theater System?
Ikke lagging på noen måte i ytelse, er mini hjemmekino system både kostnader og plass effektive på grunn av den relativt lille størrelsen på sine audio og video komponenter i forhold til dedikerte hjemmekino system. For eksempel vil et dedikert hjemmekino system har en 60 tommer pluss visuell skjerm, mens en mini versjon vil inkludere en 30 tommers LCD TV. Nyeste teknologi i mini hjemmekino systemer som også bærbare, ville ha en LCD-TV som kan legges sammen og oppbevares i en bokhylle.
Mini hjemmekinoanlegg, som dens dedikerte versjon, er en samling av forskjellige audio-video-enheter. Systemet inkluderer en TV eller media-PC med god kvalitet høyttalere, forsterker og en DVD / CD-spiller, osv. Det har også en infrarød fjernkontroll konstruert for å operere alle audio-video-enheter. Alle disse komponentene er konfigurert på en slik måte at de opptrer sammen, dele ressurser og kommunisere med hverandre for å gi en synergistisk effekt. Å se filmer eller bilder (på HTPC), høre på musikk og spille spill er helt en annen opplevelse enn vanlig fjernsyn. Du kan kjøpe en pre-konfigurerte mini hjemmekinoanlegg tilgjengelig i markedet eller kjøper komponenter av eget valg og få det konfigurert. Les mer om hvordan du setter opp hjemmekino.
Det er ikke vanskelig å konfigurere en mini hjemmekino system, hvis du holde visse ting i tankene. Grunnleggende kunnskap om de ulike komponentene er avgjørende for å gjøre en klok valg i å skape en godt balansert hjemmekinoanlegg. Monter systemet, etter dine egne behov og ikke å glemme, budsjett.
Mini Home Theater System Essentials
Det er viktig å finne ut hvor du ønsker å plassere mini hjemmekino system. Du må bestemme hvilket rom i huset vil være ideelt å installere systemet og om å holde den i åpent område, eller står i et skap. Den type video display som skal installeres vil avhenge av størrelsen på rommet. La oss ta titt på de viktigste komponentene i en mini hjemmekino system.
Visual Display Devices: Visual display enheter er bildet som viser enheter. Noen alternativer i disse enhetene for mini hjemmekino systemer er LCD eller Plasma TV, og jo billigere bakprojeksjon TV eller RPTV. Hvis du er teknisk kunnskapsrike eller en gjør-det selv entusiast og har en videoprojektor, kan du bygge den inn i et kabinett med RPTV å danne en enhetlig display enhet spesielt for din mini hjemmekino formålet.
Lydenheter: Den grunnleggende lydenheter brukes i en mini hjemmekino system er tuner, pre-forsterker og flerkanals forsterker, som kan kjøpes som separate enheter, eller du kan gå for en multi-kanals lyd-video (AV) mottaker, som kombinerer alle tre funksjoner. Høyttalersystemet bør velges for å få den beste surround lyd, husk størrelsen på rommet. Les mer på hjemmekinoanlegget akustikk.
Kilde Komponenter: Source komponenter kan være enten Blu-ray-spiller, DVD-spiller eller CD-spiller.
En annen avgjørende faktor for en mini hjemmekino system ville være om du vil inkludere noen av alternativene for visning av primær fjernsynsprogrammer, som er antenne, kabel eller satellitt. Hvis du ikke går inn for en trådløs hjemmekino system, så de ulike komponentene er forbundet med hjelp av kabler. Les mer på hjemmekino systemer - trådløst.
Ifølge spesifikasjonene og ditt budsjett, forskjellige lyd og video elementer kan velges. Det er mange merker tilgjengelig på markedet som Sony, Panasonic, Samsung, Yamaha, Bose, etc. Hvis du kjøper komponentene separat, så det er foreslått at du handler etter merke, for å få nytte av beste lyd og visning kvalitet ut av mini-hjemmekino system.
Noen Nyttige Kjøpetips; Den gylne tommelfinger regel for optimal visning avstand fra TV-skjermen er 2-2-1 / 2 ganger bredden på TV-skjermen. ; Sjekk det fulle potensialet i høyttalerne systemet, før du velger. Den beste lyden projektorene har mange lydmodus innstillinger. ; Hvis du planlegger å gå for en trådløs mini hjemmekino system, søker råd fra en audio / video tekniker vil være nyttig. , Mini hjemmekino systemer kan være økonomisk og innenfor budsjett, dersom planlagt på en forsvarlig måte. Å kjøpe en mini hjem teater system på absolutt beste priser, sammenligne alternativene er tilgjengelige i markedet. For dette, kan du besøke en elektronikk butikken i ditt område, eller slå opp prissammenligning diagrammer på Internett. Les mer om hvordan du kjøpe et hjemmekino system.