Rengjøring Olje Malerier

Ekte oljemalerier er uvurderlig hjemme eiendeler som øker verdien av alle rom. Når du henger bildene på veggene eller plassere dem i rommet ditt, da vil du innse at rikdom av slike kunstformer. Likevel, for å bevare den vakre oljemalerier i flere år fremover, må du ta ekstra innsats ved håndtering og opprettholde dem. Ellers pleier oppsamling av støv og smuss å mørkne maleriet. Mens det gjelder vedlikehold av olje malerier, er det en myriade rekke produkter på markedet som er spesielt utviklet for rengjøring oljemalerier. Les mer på oljemaling teknikker for nybegynnere.
Tips om rengjøring Olje Malerier
Oljemalerier er solid og holdbar, som da klarte med riktig pleie kan vare i mange generasjoner. Dessverre ikke alle mennesker som besitter oljemalerier er klar over det tips om hvordan du rengjør et oljemaleri. Vurderer dette, er det ikke uvanlig å skade slike uvurderlige eiendeler. En forståelse av de grunnleggende tips for å rense oljemalerier vil hjelpe på å bevare sine uberørte skjønnhet. Instruksjonene for rengjøring oljemaleri blir omtalt som følger:
Steg # 1; For rengjøring oljemalerier, første samle alle elementene som kreves som en børste med myk bust, en bomullsklut, og støvsuger (med mikro vedlegg kit). Hvis du planlegger å rengjøre både bak og foran på oljemaleri, deretter forsiktig fjerne maling og legg den på en slett overflate. Du kan dekke et rent papir på baksiden for å hindre smuss akkumulering.
Step # 2; Fest mikro munnstykket i vakuum og forsiktig fjerne støv og skitt fra overflaten av oljemaleri. Rengjør hjørnene av oljemaleri med myk kost. Hvis det er vanskelig å nå hjørner med vakuum eller pensel, kan du tørke ut støvet med en myk klut.
Steg # 3; I tilfelle ferniss (ytre beskyttende overflate) av oljemaleri blir gulaktig eller kjedelig, kan du se etter en samtale væske til å rense lakken. Sjekk for pålitelighet av produktet når du kjøper den. Du kan bruke bevaring væske i et hjørne av maleriet å teste reaksjoner eller etter søknad effekter.
Steg # 4; Hvis du finner bevaring løsningen godt å ren olje maling lakk, deretter fortsette påføring av produktet over hele male overflaten ved hjelp av en bomullspinne. For bedre resultater, gjennomføre dette trinnet i et rom med god ventilasjon.
Step # 5; Bruk en fuktet bomullsdott dukkert i destillert vann for å fjerne smuss fra oljemaleri overflaten. For en fet eller klissete overflate, kan du forberede et rengjøringsmiddel ved å blande en mild såpe i lunkent vann. Fukt en klut med løsningen og rengjør male overflaten.
Step # 6; Hvis det er noen sprekker eller sprekker på maleriet overflaten, er skånsom rengjøring med en myk klut foretrekke. I tilfelle du planlegger å rengjøre oljemaleri på lerret, må du gjøre en spot test i et hjørne før rengjøring hele lerretet.
Bevare den opprinnelige farge og verdien avhenger helt av hvordan rengjør du gjør et oljemaleri. I tilfelle du eier et gammelt oljemaleri, så gjør ikke engasjere seg i selvrensende, heller du kan stole på en kvalifisert profesjonell til formålet. Hvis du er usikker på renhold oljemalerier, da også vurdere å ansette noen som er faglig kompetent. Du kan søke etter pålitelige profesjonelle konservatorer i ditt område som tilbyr renholdstjenester for olje malerier.