Ideer for High School Pranks

High school dager kan godt regnes som de beste dagene av ens liv! De fantastiske år gruer bøker og ser fram til basketball spillet treffende illustrerer de mange sidene av high school livet. Lytte til musikk i biblioteket, tegning graffiti på veggene, unngår kjedelige forelesninger og hardt arbeid i å fylle timene ... alle disse hendelsene er en felles historie blant elever på videregående skole. Seniors dominerende juniorer er nok en vanlig scene på mange videregående skoler. Selv om det mange seniorer egentlig ikke betyr noen skade, noen ofte krysse linjen mens du spiller skøyerstreker på juniorer. Det er mange rampete mange at selv tilbringe timer eller dager planlegging av alle slags streker for å bli spilt på klassekamerater eller lærere for den saks skyld. Hmm, ganske en eventyrlig mye, må jeg si! Vel, tenker på innovative ideer for high school streker er som en religion for noen! Og for slike pesky ungene, har jeg en samling av ideer for high school streker som kan utnyttes til å gjøre alle le!
Ideer for High School Pranks:; Dette er en veldig ufarlig prank som kan bidra til å pep opp en kjedelig dag på skolen. Samle mange baller som spretter og la dem løs i korridoren. Selvfølgelig, du bedre være forberedt på å gjøre dette tidligere før resten av studentene kommer. Og så sørg for at du fade inn i bakgrunnen.
Dette er nok en god prank idé! Lage enkle tegn som "Push" eller "Pull". Dette er noe som kan gjøres enkelt på datamaskinen og skrive disse ordene på separate ark. Tape disse på badet dører eller klasserommet dører, i nærheten av dørhåndtak. Men at du skal henge dem på feil side! Se det morsomme som alle kjemper for å åpne døren på riktig måte.
Hvor god er du til å skjule din stemme? Hvis du klarer å imitere stemmen til dine lærere, her er en pen prank idé å sikre at du får litt gratis pauser! Hvis du får hendene på en telefon i skolen, er å ringe alt du trenger å gjøre opp to lærere og skjule din stemme for å gjøre det høres ut som den andre personen. Gjør din stemme virke påtrengende og kaller begge på ett sted på den andre siden av campus. Når de møtes, vil både føles som om den andre personen hadde gitt en samtale. Ved tidsangivelsen de ut som dro den, er du nødt til å ha rikelig med ledig tid i klassen for noen herlige sladder og dumme spill!
Her er en annen prank idé du kan prøve hvis du har mot. Hvis du klarer å ha tilgang til felleslokaler alle klasselærere og professorer, snike i rommet med litt skokrem når ingen er rundt. Velg et relativt mørkere farget telefonen i rommet som samsvarer med skokrem. Påfør litt på undersiden av mottakeren, og sørg for at du er rundt å se moroa når telefonen ringer! (Ikke komme inn i banen til lærerne i så fall!)
Bruk disse ideene for high school pranks og se på moroa rundt deg utfolde seg. Så lenge ingen er skadet på kjøpet, kan litt uskyldig moro bare samle noen ler!